Je to skvela myslienka mat system zlozeny so serverov, ktory sa kazdy stara o nieco ine (CPU, RAM, zvuk, grafika a podobne) a spolu z microkernelom tvoria jeden kernel (momentalne bezi na mach3 mi
take temy, o ktorych nikto nic nevie, pises do nich kopu sirokej verejnosti neznamych vyrazov, ku ktorym sa nevie nikto vyjadrit SI RADSEJ PIS DO BLOGU A NEZABERAJ ZBYTOCNE MIESTO VO FORACH...
podla mna to sem pises len aby si vsetci vsimli ze aky si ty velky pocitacovy macher,boha sak ked vies aky sem chodia ludia a urcite aj vies ze je vela pocitacovych for daleko profesionalnejsich ako tento tak co sa nepytas tam
V jednom fore sa to uz rozoberalo a tu je par pocitacovych manikov aspon podla mna a hlavne ich by to mohlo zaujimat a ked pouzivate pocitac len ako kalkulacku tak drzte hubu a nepiste sem, nikto na to neni zvedavi
toto "100kilove prasa" ako si sam povedal, keby ta stretlo a nepacil by si sa mu, tak by ti uz nikto nepomohol...
a mam napad, vklude o mne napis blog (samozrejme anglicky), postazuj sa kamaratkam, urob o mne diskusiu, kde mozes napisat "o aka kokotska tema, zase tu uz niekomu jebe", vybav BAN na moj nick, ked im das cedecko tvojej oblubenej kapely Blink 182 (moj 13rocny brat ma kamaratku, ktora ju tiez pocuva, chces zoznamit?)...
ty vymasteny akoze neopunkovy jebo, co mas vsetkych v pici, zavri sa doma, nechod medzi ludi (dalsia poznamka, 100kilove prasa ma narozdiel od teba frajerku a nema potrebu rozmazavat na blogu) a daj normalnym ludom pokoj...
Lenze co ti vadi na tejto diskusii? To ze sa v tom nevyznas neni moj problem. Tato diskusia nie je typu "mam 14 chcem chalana ale on mna neche je to kokot" tak co mas za problem? Su tu ludia ktori by mozno chceli o tomto diskutovat a mozno niektori z nich aj maju s tymto systemom skusenosti (mozno karci) a ja by som sa rad o nom dozvedel viac nie len z nejakych navodov.
A k tym diskusiam. Mozno si si vsimol ze nie v kazdej diskusii reagujem tak ako reagujem, ide len o jej obsah, ak je na kokot tak reagujem patricnym sposobom a nakoniec nie len ja..
Husky keby je tu taky smajlik tak ho tu jebnem, ale zial neni tak ti musi stacit vygoogleny pic..
"ked machrujes ze si doma od 5tich rozoberas pocitac a tvoj najlepsi kamarat je Linux, prosim...ale podla mna to je skor na plac" preco by to bolo na plac? To vsetko o com ty vies VELKE HOVNO je na plac?
Neboj dam mu vediet.. Inak vedel by som ti to povedat aj normalne ale ty s Izdom ste tu zacali nadavat ako prvy, cize konverzacia s vami na urovni nie je mozna
K tomu tretiemu odstavcu sa nevyjadrujem aj ked je pravda ze moj najlepsi kamarat je linux, no a co?
Akurat si robim na pokeci album aj s priatelkou, ked bude hotovy mozes sa pozret.. Nick TommyHot
to si pis ze sa pozrem...daj mu vediet, aspon mi usetris cas...ja mam na praci aj dolezitejsie veci...nejdem sa ja uz pre dnesok rozculovat, oci a nervy mam len jedny a uz su dost opotrebovane :-]]] miesto za pocitacom nateraz prenechavam podobnym zavislakom ako si ty takze zatial...
P.S: teraz sa ti vratilo vsetko naspat...ked si do ludi prudil...aj ked si nemusel...tak sa teraz necuduj, ze niekto prudi do teba
Uz je ten album hotovy, tak sa pozeraj kolko len chces.. Hej som zavisli na pocitaci a co? Niekto fajci, iny zas programuje, no je tam toho..
Mne sa nevratilo nic, pretoze mna ludia ktorych mam maximalne v pici vobec nerozhadzu a vobec nie tu na birdzi alebo celkovo na nete.. Takze ked si tu zavolas aj sto takych ako si ty alebo Idzo a budete do mna picovat, tak ma to absolutne nebude trapit. Cize smelo do toho
Inak sranda obidvaja ma tu mate za kokota, ale kukate si moje blogy, pozerate co mam v profile, viete o mne toho pomerne dost, to mi nieco zavidite alebo co? Keby ma mate v pici tak jak ja vas, tak tu nerobite take halo okolo toho, ale sak aj zla reklama je reklama
Izdo: ze sa s nim series? trapnejsieho cloveka ako je tommyhot som este nevidela. musi byt velmi v uzkych ak nadava na tvoju frajerku. to je iba dokaz toho ze sa na viac nezmoze.
Mozno som nemal, ale tak co uz stalo sa.. Ale prvy si zacal picovat aj tak ty. Keby aspon zalozim kokotnu diskusiu tak ti na to nepoviem ani slovo, lenze nevidim tu nic prijebane, akurat to ze ty vies o tom hovno tak za to je to hned aj o hovne diskusia. ze?
Izdo: to su len tvoje prijebane dohady nic viac. Ja si nepotrebujem nic dokazovat, len som zalozil diskusiu v ktorej som ocakaval komentare ludi ktori vedia nieco o danej problematike, a nie loserov ktori o tomto vedia VELKE HOVNO presne tak ako vsetci ktori ste tu uplne OT a najme ty
"V jednom fore sa to uz rozoberalo a tu je par pocitacovych manikov aspon podla mna a hlavne ich by to mohlo zaujimat a ked pouzivate pocitac len ako kalkulacku tak drzte hubu a nepiste sem, nikto na to neni zvedavi "
a moj druhy prispevok vobec nebol o argumentoch, ale o tom, co si o tebe myslim..
Ako ty si fakt jebnuty si seres do huby. Tak ked ja ti napisem ze si trapny (to je to co si o tebe myslim) tak je to o argumentoch, ale ked ty napises co si o mne myslis tak nie.
A ta moja odpoved bola velmi mierna na rozdiel od tej tvojej. Ja som nadavky nepouzil..
=D vidis teraz si potvrdil ze si jebnuty zakomplexovany kokot co MUSI mat vzdy pravdu a chvala bohu si skoncil aj tak tato diskusia bola vytvorena pre ludi co maju nejake vedomosti a nie pre jebkov ako si ty. Takze bye bye a ak mas aspon nieco v tej hlave okrem nasrateho tak sem uz nelez pokial nechces hovorit k teme.
Tommyhot je velky rebel a tvrďák. To vyžaruje z jeho brutus hardcore neopunkovej duše. Keby taký nebol, tak by prišli ostatní neo(kokoti) punkery a vylúčili by ho zo svojich radov....
Ano je to tak, si kokot Tommyhot, kazdy si to vsimol len nikto ti to nepovedal... Vsetci sa ti smeju. Jaky si len ty ubohy a prijebany...
Dalsi Off Topic kokot, aspon videt tu vasu jebnutu ubohost. Vsetci na mna nadavate aky som jebnuty a ubohy a pri tom ma vsetci riesite.. A potom mi povedzte kto je kokot? Ja ucite nie
ja suhlasim s izdom a to tommyhot: on sem nepise jak prijebany, ale to ty sorry, ale tot moj nazor, podla mna nic zle nepovedal, myslim, ze ma pravdu a snazi sa len obranit a aj svoju priatelku a nemusel si pouzit nanho to, kolko vazi alebo aky je velky, to len svedci o tom, ze sa ho bojis!!! =!
Korculka: ked si to precitas este raz a PORIADNE tak zistis ze on ma zacal urazat ako prvy (prispevok c 5), ja som sa len branil. Ale jebnutym sa tazko vysvetluje ked citaju len to co sa im hodi..
Izdo: a vezmem si ju aj 100 krat do huby, mam v pici
Kamili0: a co zavidis? Co mam napisat aky som ozran a jak milujem alkohol jak to tam mas ty? sa uvedom prijeb
akože ľudia vy ste čisto nenormálni a prijebaní kkti!!! Prečo by o tom mal písať blog azda tu niekomu vytlačil príspevok? Čo sa do ňho seriete? To tu nejaká Telenovela vznikla?
k príspevku:
O tom systéme som ešte v živote nepočul kedy si sa o ňom dozvedel? nedávno alebo sa tým už dlhšie zaoberáš? myslím samozrejme Hurd už nejako nesledujem scénu Linux GNU systémov
Ti, ktory nevedia o co tu ide tak nech si idu pisat do inej temy(fora) + ti ktory sa nechcu dozvediet o nejakom softe viac hech idu tiez......(ich motto: "navzdy hlupy"..)...,
mimochodom , kde sa da o tom systeme zistit viac..
Markonix: o tomto systeme som sa dozvedel cca pred pol rokom, mozno viac a velmi sa mi to zapacilo, pretoze takyto kernel je oproti monolitickym kernelom, aky ma vacsina OS (linux, windoze,OSX atd) omnoho stabilnejsi, kedze o kazdy hardware a kazdu cast systemu sa stara zvlast serverova aplikacia, cize ked sa nieco posere tak to "nezhodi" cely kernel, ale padne len ten dany server a zvysok systemu moze normalne bezat. Zatial som sa s nim osobne nestretol, lebo verzia je len 0.2 a vyvoj je strasne pomaly, kedze v UNIX svete len tazko moze nejaky GNU system konkurovat Linuxu, ale debian sa podiela na vyvoji, tak hadam sa to casom urychli..
tak to si treba počkať pekne dlho lebo je to ešte len vo vývoji, no samotný linux je známy tým že keď sa tam niečo odserie ostane ti len konzola a čiň sa chlapče mne sa to podarilo už X krát že som na to väčšie nervy nemal
Tak ked sa ti nieco dodrbe wo windoze tak ti ide do fucku cely system a nemas ani tu konzolu, kedze graficky system wo windoze, je zavisli od kernelu. Cize si myslim ze linux je na tom lepsie.. A mne sa este ani raz nestalo ze by sa mi posrali X-ka, ked tak sa len restartovali..
S Hurdom nemam skusenosti, ale vyvoj ide naozaj dopredu smerom mnozenia sa riadiacich jednotiek. Priblizujeme tym po krockoch pocitace sposobu fungovania ludskeho mozgu. Od cias dosu kde sa prikazy vykonavali postupne sme presli s prichodom win95 a preemptivneho multitaskingu k paralelnemu programovaniu a threadom, kde sa pc aspon tvari(l) ze robi viac veci naraz a co si vsimam teraz vyvoj sa coraz viac orientuje na multiprocessing. Podla mna jediny sposob ktorym sa toto smerovanie mopze zlomit je vyraznejsi pokrok v pokusoch o kvantovy pocitac. Fakticky uz ale kvantovy pocitac zrejme existuje - ludsky mozog
hurd je fajn, na to, v akej je verzii slapal na jednom obstaroznom testovacom stroji celkom OK. teraz je uz vonku aj instalator LX, ktory nepotrebuje na vedlajsej particii linux s grubom. takze hor sa do testovania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
podla mna to sem pises len aby si vsetci vsimli ze aky si ty velky pocitacovy macher,boha sak ked vies aky sem chodia ludia a urcite aj vies ze je vela pocitacovych for daleko profesionalnejsich ako tento tak co sa nepytas tam
drz uz konecne picu, lezies mi s tym dvojim dementnym xichtom na nervy...
staraj sa o seba a o ten tvoj itzonezjeb, tam su mozno na taketo kokotiny zvedavy...
toto "100kilove prasa" ako si sam povedal, keby ta stretlo a nepacil by si sa mu, tak by ti uz nikto nepomohol...
a mam napad, vklude o mne napis blog (samozrejme anglicky), postazuj sa kamaratkam, urob o mne diskusiu, kde mozes napisat "o aka kokotska tema, zase tu uz niekomu jebe", vybav BAN na moj nick, ked im das cedecko tvojej oblubenej kapely Blink 182 (moj 13rocny brat ma kamaratku, ktora ju tiez pocuva, chces zoznamit?)...
ty vymasteny akoze neopunkovy jebo, co mas vsetkych v pici, zavri sa doma, nechod medzi ludi (dalsia poznamka, 100kilove prasa ma narozdiel od teba frajerku a nema potrebu rozmazavat na blogu) a daj normalnym ludom pokoj...
som si isti, ze momentalne vsetci mafiani (tvoji kamosi, nie) vypekaju v aute iba tvoju oblubenu kapelu...
tocim o tom, ze taky neprekonatelny kokot ako ty ma take stastie, ze tu preziva zo dna na den...
2Tommyhot: keby si Izda videl nazivo, tak by si drzal pysky pokope...a toto myslim smrtelne vazne
to Husky: dak za podporu
to Tommykokot:
este raz sa vyjadris na adresu mojej frajerky, tak ta to bude velmi velmi mrziet...
a myslis, ze je v poriadku, ked to iste urobi Tommyhot v kazdej diskusii, co sa mu nepaci??
A k tym diskusiam. Mozno si si vsimol ze nie v kazdej diskusii reagujem tak ako reagujem, ide len o jej obsah, ak je na kokot tak reagujem patricnym sposobom a nakoniec nie len ja..
jaky si husty...normalne zvladas aj hladat obrazky na googli...fakt mas za to u mna body...to v dnesnej dobe malokto uz vie
co sa tej frajerky tyka, tak si ju pozri v jeho albume...mne moc sympaticka neni, ale co uz narobim...
ked machrujes ze si doma od 5tich rozoberas pocitac a tvoj najlepsi kamarat je Linux, prosim...ale podla mna to je skor na plac
"ked machrujes ze si doma od 5tich rozoberas pocitac a tvoj najlepsi kamarat je Linux, prosim...ale podla mna to je skor na plac" preco by to bolo na plac? To vsetko o com ty vies VELKE HOVNO je na plac?
K tomu tretiemu odstavcu sa nevyjadrujem aj ked je pravda ze moj najlepsi kamarat je linux, no a co?
Akurat si robim na pokeci album aj s priatelkou, ked bude hotovy mozes sa pozret.. Nick TommyHot
P.S: teraz sa ti vratilo vsetko naspat...ked si do ludi prudil...aj ked si nemusel...tak sa teraz necuduj, ze niekto prudi do teba
Mne sa nevratilo nic, pretoze mna ludia ktorych mam maximalne v pici vobec nerozhadzu a vobec nie tu na birdzi alebo celkovo na nete.. Takze ked si tu zavolas aj sto takych ako si ty alebo Idzo a budete do mna picovat, tak ma to absolutne nebude trapit. Cize smelo do toho
Inak sranda obidvaja ma tu mate za kokota, ale kukate si moje blogy, pozerate co mam v profile, viete o mne toho pomerne dost, to mi nieco zavidite alebo co? Keby ma mate v pici tak jak ja vas, tak tu nerobite take halo okolo toho, ale sak aj zla reklama je reklama
dakujem za podporu,
ja som len chcel, aby vedel, ake to je, ked v jednom kuse komentuje ine diskusie svojimi dementnymi komentarmi...
a frajerka, to je skoro ako rodina..
a ta je nedotknutelna, aspon pre mna...
sproste je uz len to, ze si si ju vobec zobral do ust...
izdo: uz som par jeho prispevkov citala a viem ze to v hlave nema v poriadku
on je vypatlany kreten, co si o sebe mysli, ze je viac ako ostatni, ze nieco dosiahol, ked pouziva nieco ine ako bezny ludia, ked sa v tom asi vyzna..
my ostatni sme sedlaci, mozeme ist prehrabavat seno..
to Tommyhot:
tato diskusia zacala iba tym, ze si sa potreboval ukazat, co vsetko akoze vies..
si len ubohy pozer
sa tu teraz ide ludom pchad jak male decko, kto prvy zacal
mas pravdu, je to uplny dement..
a ked uz sa mame hadat, cekni si prispevok cislo 2, kde som bol slusny....
ale to je jedno..
to Tommykkt:
tak ze si nepotrebujes nic dokazovat?? ak by si fakt nepotreboval, neries to tu a robis presne toto, co si napisal:
"Keby ma mate v pici tak jak ja vas, tak tu nerobite take halo okolo toho, ale sak aj zla reklama je reklama "
milujem ludi, co ked sa uz nevedia branit, napisu "si trapny"...
no ake to je, branit sa pred jebnutymi ludmi ako ty, co otravuju inych v ich diskusiach???
nechces ten moj kokotizmus hodit na moju frajerku??
alebo na to ze mam 100kil???
to je ti totiz podobne...nemas argumenty, iba prazdne reci..
drz uz konecne picu, lezies mi s tym dvojim dementnym xichtom na nervy...
staraj sa o seba a o ten tvoj itzonezjeb, tam su mozno na taketo kokotiny zvedavy... " to takto argumentujes stale? Tak to si potom pekny kokot
"V jednom fore sa to uz rozoberalo a tu je par pocitacovych manikov aspon podla mna a hlavne ich by to mohlo zaujimat a ked pouzivate pocitac len ako kalkulacku tak drzte hubu a nepiste sem, nikto na to neni zvedavi "
a moj druhy prispevok vobec nebol o argumentoch, ale o tom, co si o tebe myslim..
A ta moja odpoved bola velmi mierna na rozdiel od tej tvojej. Ja som nadavky nepouzil..
s tebou vobec nema zmysel diskutovat, lebo si po sebe nevies ani veci precitat...
jebem na teba..
tymto vyrokom koncim pre dnesok:
SI KOKOT!!!!!!!
Ano je to tak, si kokot Tommyhot, kazdy si to vsimol len nikto ti to nepovedal... Vsetci sa ti smeju. Jaky si len ty ubohy a prijebany...
Vacsinou sa neriesia dobry ludia ale kokoti... O tom to je...
Kamili0: haha no tak sa zasmej ty kokotko
asi si si na rano pustal Blink 182, zatemnilo ti to mozog...
dement
I FUCKED YOUR MOM
Myslim, ze tento uryvok z tvojho profilu svedci o vsetkom... Drz uz picu... Radsej
Izdo: a vezmem si ju aj 100 krat do huby, mam v pici
Kamili0: a co zavidis? Co mam napisat aky som ozran a jak milujem alkohol jak to tam mas ty? sa uvedom prijeb
tak v tom pripade plati prispevok cislo 15...
vyskusaj to..a uvidis...
a preco vlastne citas kamiliovu webku??
ved to predsa podla teba robia iba kokoti, naco ho riesis, ked to je podla teba kokot..
si seres do huby, kreten...
Sak uz ste sa tu vy ako kokoti ukazali, tak ja nim uz nemozem byt..
Ano je to tak alkohol mam rad.
nie posere, ale uz posral..nehovorim sice o tebe, ale aj na teba to lahko moze prist..
a co myslis, kde su dvaja kokoti, nemoze byt treti???
no sak moze je vas tu uz viac
este ho to nepreslo
takze pozeral som tvoj "uzasny" album...no az taka katastrofa sice nie je, ale vzdy je tam "room for improvement"...asi tolko
mne sa pacia cierne vlasy, ale ta tvoja mi moc sympaticka neni...ale ved nakoniec je to jedna, fajci vtaka tebe a nie mne...:-]]]
k príspevku:
O tom systéme som ešte v živote nepočul kedy si sa o ňom dozvedel? nedávno alebo sa tým už dlhšie zaoberáš? myslím samozrejme Hurd už nejako nesledujem scénu Linux GNU systémov
mimochodom , kde sa da o tom systeme zistit viac..
Pharaohn: » en.wikipedia.org/wiki/Hurd... tam mas odkazy na oficialne stranky a dalsie info..
po precitani tejto diskusie sa moj nazor meni...to o com ma byt cela diskusia? kto vie druheho lepsie urazit?
izdo: je to v teme linux, co je (aj ked sa v tom nevyznam) pocitacova tema... takze nevidim dovod aby si donho rypal...
tommyhot: to sa neda vyjadrovat bez nadaviek?
ved mate 18...obaja mate ciastocne pravdu ale obaja ju vyjadrujete ako absolutni vo vasej reci idioti...
A da sa to aj bez nadavok, ale vsimni si kto zacal nadavat
ok vsimla som si...ale to neznamena ze ked on zacne tak v tom musite dalej pokracovat...
este stale mas pocit, ze je ako tak rozumny??