Na Hodokvase budu Placebo!!! Uz mam listok!!! Inak do 31.3. bude listok za 1000 Sk, potom za 1300, tak doporucujem co najskor zakupit!!! Hodokvas tento rok vyhral nad pohodou jak sa mi zda ...
co na to povedat praveze ja som neni velmi nadsena placebom:/mam strasne rada ich hudbu, to ano to sa nezaprie,su super a urcite aj na hodokvase zaziaria a svoj cas na podiu vyuziju tak aby my divaci sme mali z toho najvacsi zazitok a ja sa na to strasne tesiiiiiiiim heh..ale tak k tomu este,ze min. rok boli Adicts no ako to dosmrti budem asi lutovat ze som tam nebola strasne moc som chcela ich zazit nazivo ale nevyslo mi to ((tak som cakala ze daju tiez tento rok nejaku punkovu legendu dali, jasne..Marky Ramone jediny co este po Ramonakoch zostal a to som rada tiez velmi za to to bude tiez good show si myslim ale tak co viac dodat..ze dufam toto moje drobne "sklamanie" do 4. jula opadne a ja si to tam uzijem ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty