Rozhodne žiadne Pedigree ani nič podobné. Veterinár ti podľa mňa odporúči (a aj predá) Royal Canin (trošku drahšie) pre šteňatá veľkého vzrastu, alebo nejaké Eminent granule (lacnejšie ako RC). Ak ti však nevadí minúť na granule ešte trošku viac, tak by som možno odporučila Acanu alebo Taste of the wild... Veľa šťastia
ked kupujes z chovnej stanice spravny chovatel ti odporuci pre nu papanie,povie cim krmil a ako pokracovat ...vsimaj si podiel masa,lepsie je menej obilovin,najlepsie ziadne
@4 tak... ale inak medzi najkvalitnejšie patria Acana, Orijen, Timberwolf, N&D... Niečo trochu lacnejšie ale stále kvalitné je Brit Care.
Na veterinára by som sa v tomto nespoliehala pokiaľ vyslovene nejde o špeciálne granule, ktoré treba kŕmiť pri zdravotných problémoch. Veterinári majú obvykle zmluvy s určitými značkami (najmä s Royal Canin) a tie sú zbytočne drahý šmejd.
Preboha nie royal, ani eukanubu ani pro plan to je hrozne odpady. Skus n&d, orijen, applaws, trainer, brit care hlavne nech obsahujú niečo na kĺby od malička nech ma starostlivosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Granule odporučí zverolekár zvačsa majú aj dobré zdroje...
Safrankova Safrankova, ty degenerat...
Na veterinára by som sa v tomto nespoliehala pokiaľ vyslovene nejde o špeciálne granule, ktoré treba kŕmiť pri zdravotných problémoch. Veterinári majú obvykle zmluvy s určitými značkami (najmä s Royal Canin) a tie sú zbytočne drahý šmejd.