Ahojte Chcela by som hrať na husle, len neviem, či nie je neskoro, keď budem mať za pár týždnov 15. Takisto sa chcem spýtať, že keby som začala hrat, či by som sa mohla učit ako samouk. dakujem
nikdy nieje neskoro nato aby si zacala hrat na nejakom hudobnom nastroji...v 15 je pohode vek..ja hram na husle uz 9.rok a viem aka je to drina,fakt som sa nadrela ..a prinieslo to svoje ovocie..a ako samouk kludne len potrebujes nejaku knihu napr.ja som v hudobnej si kupila taku knihu a tam bolo drzanie huslí,nazvy častí huslí a lahke cvicenia na zaciatok..to som mala v 1 a druhom rocniku a potom som si kupovala tazsie a tazsie nozty,etudy,prednesy a podobne..ak by si chcela tu knihu stale mam a mozem ti ju predať
Ahojte...ja mám 17 a strašne sa mi páčia husle.....chcem sa na ne naučiť hrať len neviem či to zvládnem ako samouk...hrám na gitare už 7 rokov a chcela by som aj tie husle....viete mi poradiť nejakú knihu alebo niečo podľa čoho by som sa mohla začať učiť? Vďaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov