Zdravím ... Je niekto absolvent tejto fakulty? Oplatí sa to študovať? Bude uplatnenie? Potreboval by som informácie o tejto fakulte. Ktorý odbor sa oplatí, ktorý nie a pod. Díky za odpovede
nie som sice absolvent ale kamos tam chodil, je to nieco ako strojarina, zamerana skor na chemicke zlozenie ... solidus, likvidus, eutektikum,rozne chemicke reakcie, krystalove mriezky, jednoducho nauka o materialoch - chemia, fyzika, matematika...zaujmave ale dost tazke, od nas dost ludi na tom pohorelo
oh môj bože, ešte si tam ani nenastúpil a už ťa zaujíma uplatnenie, závisí to predovšetkým od teba, či si vhodný tak maximálne na úrad práce, alebo môžeš byť po škole výkonný riaditeľ megafirmy ...
mám v rodine dvoch úspešných absolventov, ktorí sa riadne (m)učili a zjavne sa oplatilo (= uplatnenie majú vo svojom odbore výborné (= ale naozaj makali a zapájali sa do všeličoho, čo im škola ponúkla (=
Náš absolvent naberie praktické a teoretické zručnosti v nasávaní alkoholu v stacionárnej polohe, ale aj za pochodu (tzv. intrákovské šprinty). Náš absolvent sa naučí orientovať v neznámom priestore aj za pomoci otupených zmyslov (rozumej spitý jak delo). Naučí sa zadržiavať telesné tekutiny až do príchodu na určené pracovisko (hajzel). Ovláda pravidlá a má prax vo všetkých sociálno-interaktívnych aktivitách (poker, žolík, fajka, sex, atď). Má komplexne zvládnuté všetky technológie pre vstrebávanie rôznorodých substancií na povzbudenie tela i ducha (nemyslíme redbull). Má za sebou rôzné vytrvalostné cvičenia (charitatívna akcia organizovaná fakutou s názvom: "týždeň v liehu") Náš štúdijný odbor prináša neoceniteľné vedecké poznatky pre prax a náš absolvent zaručene nájde uplatnenie v !doplň odbor!
Prepáč , možno ťa urazím ale ja osobne by som sa hanbil povedať že som z hútnickej vysokej školy. Chodím na Tuke a moja rada ( ak zhrniem všetko čo viem a čo vidím aký ľudia tam chodia,aký je tam prístup atd ) je, že hutnickú fakultu si zaraď až za smetiara.
Keď už tak » www.fberg.tuke.sk/bergweb/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
čo ako? to čo je za reakcia?
tak načo reaguješ
to zas ne ale dúfam že mi niekto poradí
chemiu a tak si myslím žeby som zdrtil, skôr mi ide o platnenie...ten tvoj kamoš doštudoval? našiel prácu?
Náš absolvent naberie praktické a teoretické zručnosti v nasávaní alkoholu v stacionárnej polohe, ale aj za pochodu (tzv. intrákovské šprinty). Náš absolvent sa naučí orientovať v neznámom priestore aj za pomoci otupených zmyslov (rozumej spitý jak delo). Naučí sa zadržiavať telesné tekutiny až do príchodu na určené pracovisko (hajzel). Ovláda pravidlá a má prax vo všetkých sociálno-interaktívnych aktivitách (poker, žolík, fajka, sex, atď). Má komplexne zvládnuté všetky technológie pre vstrebávanie rôznorodých substancií na povzbudenie tela i ducha (nemyslíme redbull). Má za sebou rôzné vytrvalostné cvičenia (charitatívna akcia organizovaná fakutou s názvom: "týždeň v liehu") Náš štúdijný odbor prináša neoceniteľné vedecké poznatky pre prax a náš absolvent zaručene nájde uplatnenie v !doplň odbor!
Keď už tak » www.fberg.tuke.sk/bergweb/...
Ach , Úprimnosť moja
neboj sa ja tiez chodim na tuke.. a FBERG??? si robis srandu dufam to vystuduje kazdy a je to trapas..
ta urcite mensi tak fberg