Opýtam sa z voleja: Chodíte na základnú (chodili ste) do 9. Triedy museli ste sa všetci v triede učiť na túto podla mna zastaralu súťaž. Ono problém neni v tej suťaži ale problém je že prečo sa na ňu neučia iba tý ktorý maju talent na recitáciu ktorý ja n
hm... mno neviem, u nas sa to volalo, ze ZUČ a ucitelka bola bohovska, nemusel si byt nejaky genial, aby si mal dobru znamku, pricom ona byvala dost prisna... nvm, co takto skusit nejaku inu kniznicu??? Urcite existuje v tvojom okoli ina ako domaca a skolska. Net mas a ako vravi jeden moj kamos co nie je na googli to neexistuje cekuj google a najdi inu kniznicu!!!
jop a p.s.: mozno by si si hned mohol pozicat i nejaku hnihu slovenskeho pravopisu
Je to hovadina tým všetky deti trápiť podľa mňa ...
Aj keď tým boli vlastne všetky moje učiteľky pototo a furt chceli, aby všetci vedeli, tak to našťastie v konečnom dôsledku nebrali až tak vážne ... Prvý raz, asi v druhom ročníku som akurát stihol povedať názov a potom som sa začal brutálne rehotať ... Tak ma učiteľka posadila a nechala na pokoji
Heh nazákladke som recitoval chodil som aj na Hk vyhral som krajské ..a teraz anstrednej mam v či sa učiť máme tot ak zaužívané že musi aspon 3ja stridy sa naučiť básničku lebo ak ne tak cela trieda takže vybreme največích debilkou trošku im pohrozíme dostanu za 1 a mi lenošíme a povinne citanie každý si vybere nazačiatku šk roku ejdnu knihu ktoru musi prečitať a ked ju budeme preberať doniest onej referát (ešte že poznáme internet)
MY sme sa to nemuseli učiť celá trieda... NAša učitelka mala svojix týpkov a tý xodili po všetkýx možnýx súťažiax .... Na fest si vyber nejakú kravinu , ale aby si potom na teba nezasadla...
hej musime sa ucit, popravde chcem ist na tu sutaz, lebo na niektorych skolach zato potom davaju body,ked postupis do krajskeho alebo okresneho kola, ked uz nemam ziadnu olympiadu tak aspon toto by mi pomohlo...ale komu sa to chce ucit
..myy..sme sa vobbec,to nemuseli vsetci ucit,len tych par ludi,co kazdy rok...xodili..na tu sutaz..taak,len ty...a,inak je to hovadina,ak to musite vsetci.....
Och, taký ani nie je, sorry, zabudol som, že ty si proste najväčší king, ktorý len motivuje iných fackami a údermi, to ti fakt slúži ku cti a ukazuje tvoju inteligenciu.
Len toľko som chcel povedať, môžeš sa kľudne vrátiť k utláčaniu slabších spolužiakov
prebojuj sa na celoslovenske a uvidis ze bude veselo... neviem ako tento rok ale minuly sme robili spolocnost recitatorom a tym 15 a viac sme spravili dobry program, ktori chceli... len tak na to nezabudnú
FAkt sorry chlape ja ich iba motivujem a vyhrážam sa im momentalne nemožem šikanovať nikoho mam podmienku
Milujem takých sračou čo vedia pičovať ,čotyvieš ake mám znamky vškole nemám žiadnu 4rku len abi si mal prehlad o dnešných ponašom "nehomosexuálnych " jedicoch
Ps ja som bol šikanovaný 1 stupen zš potom som si povedal a dosť nehodlám sa ktomu vratiť aj ench si omna myslia že somd ebil ale encem sa vratit dotých sračiek kde som bol za mamičkinho miláčika teraz sa viem oseba postarať sam a nie ako poniektorý v tvojom vekus a vedia ist vyplakať maminke na plece Pretoe aby si vedel život to neni iba med lízať
Zarobíš si sám na živobitie čosity v živote dokázal ked posudzuješ druhích ja už si na živobitie zarobím sám kebi cem nehám školu a mám večší plat jak tvoji rodičia dokopi ... Ale cem ist ku vojakom tak musím mať strednú školu Ty vieš akorat prist za ocinkom a tatkoo nemaš mi dať 100sk napifko ceme ist s chlapcami ...
Proste nesom taký typ človeka čosi nenechá skakať pohlave kedže ty prideš donoveho zamestnania zamestnávatel ti vipičuje budeš mať ansrate v nohaviciach a už natebe sedí musiš sa vedieť aj v rale obhajovať nie len cez netik ...
@v3nty musíš sa v kuse so všetkými hádať?? Myslím že nie som jediná ktorej to lezie na nervy... Nemôžeš sa troška ovládať??Už mi to fakt pripadá ako keď sa nejaký 10 ročný chlapec snaží nejako obhájiť tak si vymýšľa sprostosti- netvrdím že ty si vymýšľaš tiež... ale to že sa chceš silou-mocou obhájiť tak už trepeš somariny...
Dakujem milujem ked sa moje menno vo vašich hubach reši
@27 som zabudol stredna homosexualna tam beri iba vyvolených ako ty a najlachšie je argumentovať tolkos prostosti ach bože moj v3nty ty si dmt XD svasi ma neda dat ani poriadni fight ...to račej zavolam susedovu babku ktorá chodi kazdý den dokostola ta ma vaic urazý ako ty.P
tuži k trojke zrejme sa aj tá učiteľka rehlila v duchu
vytrintyvytrimiriť: na takej úrovni, akej sa hádaš s ľuďmi...nuž, dva razy si rozmyslím, či pokračovať, keby že som tužidlom ale keďže ... keďže , som si istá, že onedlho je tu jeho príspevok
No tak minimálne zo slovenčiny by si najlepšie štvorku mať mal
To nie je dobrou vizitkou školy, keď má človek, ktorý píše ako ty niečo lepšie ako 4 ...
Aha, lebo keď sa im vyhrážaš tak ich vôbec nešikanuješ ... No čo, hlavne, že sa vyhovoríš na to, že TERAZ nešikanuješ, lebo máš podmienku To si faktneviniatko
Je mi srdečne jedno koľko môžeš zarobiť a aké máš známky a podobne, ale aj tak ti ďakujem, že mi ukazuješ hodnotné informácie o tvojej ceste životom
Ja neposudzujem to ako si zarábaš, to mám u prdele,ale tuto sa správaš ako idiot a teda považujem za dôležité dať ti to na vedomie, aby si mohol prestať s podobným správaním
A teraz ťa musím upozorniť na to, že vravíš "Neposudzuj ľudí keď ich nepoznáš", no napriek tomu aj keď ma nepoznáš tak už zjavne vieš aký bude môj vzťah so zamestnávateľom a pod.
44 ja poznám tvoju internetovú identitu ...a ta sveči uplnej debilite lebo azse v3nty dosiahol co cel stiahol zsoebou največších inteligentou fora prosím usmiaťsa a sír prt scrn o pár mesiacov tu bude heský blog XD
To, že na teba reagujem znamená, že si ma stiahol na svoju úroveň?
Reagujem, to áno, ale podobným úžasným úsloviam typu "internetový gayko" a podobným tebe vlastným formulkám sa vyhýbam, takže trúfalo hodlám tvrdiť, že na tvojej úrovni zďaleka nie som
Ono je to celkom zábava (áno, dosť pošetilá, ale čo narobím) sa rozprávať s človekom, ktorý na mňa reaguje takýmto spôsobom a ešte si pritom myslí aký je king ...
sheva101053 noažemito ide cica one ked sa urobíš tečieš moc akos tará pračka či sucho jak nasahare ? viš s 15 nemám moc skúsenosti cem sa čosy podučiť šak anto je birdz ne XD
Hviezdoslavov kubin je velmi dobra vec. Okrem toho, ze vas donuti precitat nejaku tu basen navyse, je to dobra znamka v podstate zadara a ak chodite na okresne kola, tak ako som chodieval ja, tak sa este aj ulejete zo skoly
@7 jasne ty si chodil na HK a vyhral si krajske kolo a gramatika jak 5 rocny chlapec vies komu hovor.
@59 šak ančotije gramatika pri recitovaní XD omg jj vyhral ale v 4 ročniku o nejakých amčkach som mal v 9viatke to bola nejaka povesť ... to som bol tretí stači mat dobru artikuláciu do 7dmej triedy som hrval v martinskom divadle
@63 vieš existuje taka choroba u zasotalých jedincou ktorá sa vola že mojarodinapochádzaschorvátska tam je iba i noa si som to zdedil ne mam chorvátsky povod do 2 rokov somtambol
@65 ako si to mohol zdediť keď si tam bol do dvoch rokov, a vtedy si nemal ani tušenie že niečo také ako abeceda existuje? vieš asi patrím medzi tých zaostalých jedincov tak by si mi to mohol vysvetliť lebo by som to rada pochopila
Ahojte...prosiiim o pomoc...musim zarecitovat basen....ale nveiem ako abo kde mam hladat...do kniznici nechodim...prosim vas mohlo by tse mi nejaku basnicku poslat taku kratku lne zarecitujem totej mojej slovecinaarke.... ....kto bude taky dobry..llne mi ju posle na moj email ....tu ho mate kika23@azet.sk vopred vam velmi pekne DAKUJEM....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
mali by sa učiť len tí, ktorí majú k recitácii nejaký kladný vzťah...a nám to bohužiaľ zrušili...teraz už si ani za toto nemôžem vylepšiť priemer
jop a p.s.: mozno by si si hned mohol pozicat i nejaku hnihu slovenskeho pravopisu
Aj keď tým boli vlastne všetky moje učiteľky pototo a furt chceli, aby všetci vedeli, tak to našťastie v konečnom dôsledku nebrali až tak vážne ... Prvý raz, asi v druhom ročníku som akurát stihol povedať názov a potom som sa začal brutálne rehotať ... Tak ma učiteľka posadila a nechala na pokoji
No ale možno by sa ti zišlo byť trocha pomotivovaný ...
Teraz mám dilemu ... Neviem sa rozhodnúť, či sa prikloním k alternatíve, že nevieš čítať, alebo rozmýšľať ...
Och, taký ani nie je, sorry, zabudol som, že ty si proste najväčší king, ktorý len motivuje iných fackami a údermi, to ti fakt slúži ku cti a ukazuje tvoju inteligenciu.
Len toľko som chcel povedať, môžeš sa kľudne vrátiť k utláčaniu slabších spolužiakov
sak sa naucis daku trapnu basnicku
FAkt sorry chlape ja ich iba motivujem a vyhrážam sa im momentalne nemožem šikanovať nikoho mam podmienku
Milujem takých sračou čo vedia pičovať ,čotyvieš ake mám znamky vškole nemám žiadnu 4rku len abi si mal prehlad o dnešných ponašom "nehomosexuálnych " jedicoch
Ps ja som bol šikanovaný 1 stupen zš potom som si povedal a dosť nehodlám sa ktomu vratiť aj ench si omna myslia že somd ebil ale encem sa vratit dotých sračiek kde som bol za mamičkinho miláčika teraz sa viem oseba postarať sam a nie ako poniektorý v tvojom vekus a vedia ist vyplakať maminke na plece Pretoe aby si vedel život to neni iba med lízať
Zarobíš si sám na živobitie čosity v živote dokázal ked posudzuješ druhích ja už si na živobitie zarobím sám kebi cem nehám školu a mám večší plat jak tvoji rodičia dokopi ... Ale cem ist ku vojakom tak musím mať strednú školu Ty vieš akorat prist za ocinkom a tatkoo nemaš mi dať 100sk napifko ceme ist s chlapcami ...
Proste nesom taký typ človeka čosi nenechá skakať pohlave kedže ty prideš donoveho zamestnania zamestnávatel ti vipičuje budeš mať ansrate v nohaviciach a už natebe sedí musiš sa vedieť aj v rale obhajovať nie len cez netik ...
Neposudzuj koho nepoznáš ...
btw co su to kirvky?
vy uz ste sa ucili percenta?
@26 tak toto si prehnal. tolko sprostosti v jednom prispevku, to som uz dlho nevidel. prekonal si svoj vlastny rekord.
ad "Neposudzuj koho nepoznáš ..." hej hej, ze to hovoris prave ty
@27 som zabudol stredna homosexualna tam beri iba vyvolených ako ty a najlachšie je argumentovať tolkos prostosti ach bože moj v3nty ty si dmt XD svasi ma neda dat ani poriadni fight ...to račej zavolam susedovu babku ktorá chodi kazdý den dokostola ta ma vaic urazý ako ty.P
@28 zmizni
@29 ne XD
@30 Netrepem somariny ak sa ti nepači tu maš tlačitko odhlasiť
vytrintyvytrimiriť: na takej úrovni, akej sa hádaš s ľuďmi...nuž, dva razy si rozmyslím, či pokračovať, keby že som tužidlom ale keďže ... keďže , som si istá, že onedlho je tu jeho príspevok
homoši vs v3nty XD
Ach milujem birdz ...ten vzduch tu ta kráásna atmosfera večera... taketorelaxovanie nezažijem nikdy v živote...
Ps : pozrite kdo začal prvy pičovať .... povectemi že ja a zemrem... XD
Dolina krásna, milá, pohostinná,
hoc v nedostupnom temer ústraní;
jak velekotol, z bájnych nechaný
snáď dôb tu...Veniec hôr ju obopína.
P. O. Hviezdoslav
fórum o homosexuáloch je niekde inde
No tak minimálne zo slovenčiny by si najlepšie štvorku mať mal
To nie je dobrou vizitkou školy, keď má človek, ktorý píše ako ty niečo lepšie ako 4 ...
Aha, lebo keď sa im vyhrážaš tak ich vôbec nešikanuješ ... No čo, hlavne, že sa vyhovoríš na to, že TERAZ nešikanuješ, lebo máš podmienku To si faktneviniatko
Je mi srdečne jedno koľko môžeš zarobiť a aké máš známky a podobne, ale aj tak ti ďakujem, že mi ukazuješ hodnotné informácie o tvojej ceste životom
Ja neposudzujem to ako si zarábaš, to mám u prdele,ale tuto sa správaš ako idiot a teda považujem za dôležité dať ti to na vedomie, aby si mohol prestať s podobným správaním
A teraz ťa musím upozorniť na to, že vravíš "Neposudzuj ľudí keď ich nepoznáš", no napriek tomu aj keď ma nepoznáš tak už zjavne vieš aký bude môj vzťah so zamestnávateľom a pod.
@zipporah kks dobre pretváraš nicky mať tak tvoju fantáziu xD
@40 toto bolo jaké trápne stupidita na najvyššej úrovni dobre sa ukazuješ
Môžem sa prosím ťa spýtať čím si koho stiahol?
To, že na teba reagujem znamená, že si ma stiahol na svoju úroveň?
Reagujem, to áno, ale podobným úžasným úsloviam typu "internetový gayko" a podobným tebe vlastným formulkám sa vyhýbam, takže trúfalo hodlám tvrdiť, že na tvojej úrovni zďaleka nie som
@47 ja viem enceš dotrojky XD malda nezaučena už nesy podzákonom )
mILUJEM TENTO POSIT ..PRETOTO žIJEM
Čo ak reagujem práve preto?
Ono je to celkom zábava (áno, dosť pošetilá, ale čo narobím) sa rozprávať s človekom, ktorý na mňa reaguje takýmto spôsobom a ešte si pritom myslí aký je king ...
@50 lebo sa ohromne zabávam na tvojich argumentoch ktoré sa ti už isto míňajú a tak sa snažíš vymýšľať si nové ale nejak ti to nejde
@7 jasne ty si chodil na HK a vyhral si krajske kolo a gramatika jak 5 rocny chlapec vies komu hovor.
huhu XD