caute ja by somsa len chcela opytat co ste recitovali, pripadne budete recitovat ak ste 8maci) na hviezdoslavovom kubine ? prosim napiste toho co najviac, ja fakt nwm co si mam vybrat a pripadne mi mozete napisat aj kde, v akej knizke to najdem,a elbo klu
Ech, tak ja som sa na tohto ročného vybodla. :p Povedala som učiteľke, že nech mi ona vyberie keď tam už musím ísť... Tak mi poradila nejakú knihu ktorá vraj neexistuje, tak kašľať na to.
no ja uz davno neriesim hviezdoslavov lebo som 2.cka na strednej ale na zakladke som recitovala Milan Rufus Trojruza a prozu Dagmar Pokorna Preco vevericky nenosia dazdnik s tym som snad aj mohla vyhrat al eniee
Ja som mal na to na zakladke knizku Kubko a Matko, alebo to bol Skriatok Klincek a slimak Mato . . . uz neviem, ale tie pribehy chodili v STVecke ako vecernicky a ja som to vytiahol na Hviezdoslavov kubin
@Asa Cau, ja som milovala Rufusa. Parkrat som s nim dakam postupila. On mal fajn basnicky, vtipne a lahko zapamatatelne. Ale keby si chcela nieco tazsie, mozno by si mihla skusit Edgara Alana Poea - Havran, ale... teraz vlastne neviem, mozu sa aj zahranicni autori recitovat? Sice asi hej, ved je to po slovensky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
nastastie tento rok uz nie
naposledy som recitovala Bacardi od Smreka - zaujimava basnicka, odporucam
Tak vela stastia prajem. Recitacii zdar!