Potrebovala by som vašu pomoc,možno tu už nejaka podobna diskusia bola,no ja som ju nejak nezachytila,tak sa nehnevajte... Idem na prednes prózy,na HK... Rada by som niečo ako úvahu,zamýšlanie sa,filozofovanie,nad ludmi,životom...niečo také kde nebudú zb
Ja som za prozu, tam si mozes vselico domysliet a poprehadzovat, ja nakoniec vzdy skoncim na Hviezdoslavovaom kubine s (nedobrovolne ale s vyvinom situacie) upravenou vlastnou verziou
Ja mam nahodou Hviezdoslavou kubin rad. Kazdy rok za tu istu basnicku dostanem jednotku max. tak dvojku. Mimochodom v tretej triede som postupil dalej a odvtedy to naschval pokaslem :p
ja ti mozem dat akurat taku radu z vlastnej skusenosti, ze si nevyberaj nic take, co je adresovane divakom, ze napr. nejake dievca hovori o svojom zivote svetu alebo proste nejaky text, ktory je adresovany divakom, pretoze im ide o prednes ak chapes co tym chcem povedat.... Ze nie ako sa s nimi vies rozpravat cez text ale ako im vies predniest nejaky vystrihnuty text z clanku a podla mna je lepsie si vybrat nejaku prozu, pretoze ta sa lahsie prednasa ako poezia. Ak si samozrejme skusenejsia, nie je od veci si vybrat nejaku poeziu ak chces postupit vyssie ale s poeziou sa tazko bojuje... Len to som chcela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Tak potom GOOD LUCK
Alebo úrivok z romanu Jedina, od kláry jarunkovej
neviem či ti to pomože ale to bolo jedine čo ma napadlo a hodilo sa do tejto kategorie.