Ok, takže takáto otázka. Má niekto kontakt na hygienickú kontrolu ? Už ma ozaj serú podmienky stravovania na intráku, tak by som ich sem rád zavolal, nech sa na to pozrú. Ešte ma zaujíma aj elektrikár, keďže som sa dnes dozvedel že podľa normy musia byť v
@heatrow revízny technik tu vraj bol... Asi má riaditeľ nejakého známeho, lampy v sprchách totálne napiču, 90% vypínačov naopak... Dnes som sa pýtal profesora na ETS, revízny technik by to tu mal zavrieť pokiaľ sa závady neodstránia... A hovno...
tak tam prídem ja s majstrom !!! a má jak sa hovorí po srande ! ale nie teraz vážne opýtam sa majstra či nemá niekoho tam v okolí nitri čo by to spravil
@stormmast3r lenže vieme ako na tom sú vysokoškolské intráky proste im tu chcem nechať darček, keď budem odchádzať... A aj by to tu mohlo byť potom lepšie...
@smajdalf zavru jedalen a ludia co tam chodia mozu kupovat tak akurat bagety na benzinke... ked ti to tam nevyhovuje, tak tam nechod... to iste plati o intraku...
Moja mamka robí v Ústave verejného zdravotníctva SR. A dá sa zriešiť niečo ako poslanie hygienickej kontroly...Ak chceš môžem sa jej na to skúsiť popýtať...
@miro016 radšej budem žrať bagety, ako sa presrať na druhý svet z toho že piče kuchárky nevedia o čom sú rukavice
@chevro aj keď už nie pre mňa, ale predpokladám zvýšenie úrovne. Pripadá mi nechutné že každú vec ktorú ja jem predtým obchytkajú minimálne 3 kuchárky, ktoré predtým chytajú nože, šuflíky, vypínače, konvice na čaj a podobne... Aj keď rukavice mali, tak s tou rukavicou robili všetko, takže jediný efekt bol ten že si piča nemusela ruky umývať.
@colt911 žijem tu už 4. rok, zatiaľ som sa cez všetko preniesol, aj to že večera je hotová o štvrtej, že je studená, že jedna kocka mäsa ktorá má max. 5 gramov si o sebe myslí že má 100... Tu ide u tú úroveň stravovania a ubytovania...
@borlabulabarbula doma priamo nad sprchou osvetlenie nemám ani ja, keby bývam sám tak si nejaké vyrobím, som elektrikár, je mi to jedno, zabilo by len mňa... Ale tu ide o to že na poschodí je 50 ľudí a tá lampa netesní... Bol tu revízny technik, upozorňoval som na to vychovávateľku a nič sa na tom nezmenilo, tak nech si to pán technik zlízne...
@smajdalf mozno ty, ale co vsetci co tam jedia? stale nechapem... ked sa ti tam nepaci, tak tam nechod... nemusis byvat ani na tom intraku... zozen si nieco lepsie... bud lacne byvanie na intraku ale horsie podmienky, alebo lepsie byvanie napr. na private ale drahsie...a btw, tie "pice kucharky" ako si ich nazval, si odkial maju zohnat rukavice? je to vec vedenia... a keby si ty len tusil, co vsetko jes a ake su podmienky pri vyrobe toho jedla a pri jeho predaji
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a take ciselka najdes na internete
A elektriku aj požiarnikom napr.
@adsy vďaka, ale mňa zaujímal skôr mail... A jedná sa o trnavu.
033/5348 053
@adsy Ak je to školská jedáleň, týka sa to odboru hygieny výživy ?
Telefón:
033 / 553 32 03
E-mail:
kollaroval@ruvztt.sk
@heatrow to je rozdiel
Elektrikára? Na jednom nemenovanom košickom vysokoškolskom intraku vysia na vačšine izieb dve žive kable zo steny
A jediné čo mi napadlo - zdraženie. Ak budú musieť niečo prerábať, dostanú pokutu a podobne, vždy to zaplatia len študenti na nájomnom.
Treba si uvedomiť že intrák je niečo ako bojové pole
@chevro aj keď už nie pre mňa, ale predpokladám zvýšenie úrovne. Pripadá mi nechutné že každú vec ktorú ja jem predtým obchytkajú minimálne 3 kuchárky, ktoré predtým chytajú nože, šuflíky, vypínače, konvice na čaj a podobne... Aj keď rukavice mali, tak s tou rukavicou robili všetko, takže jediný efekt bol ten že si piča nemusela ruky umývať.
@colt911 žijem tu už 4. rok, zatiaľ som sa cez všetko preniesol, aj to že večera je hotová o štvrtej, že je studená, že jedna kocka mäsa ktorá má max. 5 gramov si o sebe myslí že má 100... Tu ide u tú úroveň stravovania a ubytovania...
@borlabulabarbula doma priamo nad sprchou osvetlenie nemám ani ja, keby bývam sám tak si nejaké vyrobím, som elektrikár, je mi to jedno, zabilo by len mňa... Ale tu ide o to že na poschodí je 50 ľudí a tá lampa netesní... Bol tu revízny technik, upozorňoval som na to vychovávateľku a nič sa na tom nezmenilo, tak nech si to pán technik zlízne...