Pocuvat sme pocuvali.. spievat ma ju v zivote nikto nedonuti ... a pochybujem ze by nastala taka chvila ze by som z cistej lasky a hrdosti na svoju vlasť ju spieval.
A inac somz os ukromneho gymnazia takze my spievate ani nebudeme ... nastastie. Inac sa mi hnusi takyto nuteni patriotizmus.
tak mne mamka dnes hovorila, ked prisla, ze decka to este zvladli, ale ze rodicia deciek co tam boli, tak moc nie - ruky vo vreckach, rozpravali sa pocas hymny a smiali...
tak dospeli ked nevedia ako chceme aby deti boli vychovane...
nuž... v pohode, lenže kamaráti jebali furt nejaké hlášky a ja som sa snažila udržať návaly smiechu aby ma riaditeľ niekam neposlal, a rovno orpti mne na druhej strane telocvične stál... ehm... ako to nazvať, ex? povedzme, že kamarát, s ktorým som sa pár krát mierne ... proste kamarát s "výhodami" tak sme si vymienali pohlady a ... kto sa má sústredit na hymnu ked to sexi telo vidí po dvoch mesiacoch?!?
hm ja budem počuť hymnu až zajtra... keďže chodím na katolícky gympel tak dnes sme mali iba omšu a a šli sme po svojom až zajtra nás čaká táto povinnosť zavítať do školy
Hymna je slavnostna skladba, piesen ako symbol isteho spolocenstva . . . nevazit si ju a neprejavovat jej patricnu uctu a vaznost daneho aktu znamena nevazenie a hanobenie prislusneho spolocenstva. Taktiez je to prejav neslusnosti a neznalosti.
No ja som ju prežila v pohode,keďže naše repráky majú volume nula,takže som ju ani nepočula.Celý prejav na začiatku roka sme vlastne tlieskali vtedy keď všetci ostatní a vôbec sme nevedeli,prečo tlieskame.Toľko k tomu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
A inac somz os ukromneho gymnazia takze my spievate ani nebudeme ... nastastie. Inac sa mi hnusi takyto nuteni patriotizmus.
tak dospeli ked nevedia ako chceme aby deti boli vychovane...
Celý úvodný ceremoniál som pičovala na ľudí, nech prestanú rásť, že nevidím
Na začiatku roka sa vždy hrávala, je to pekné a vôbec mi to neprekáža, ale tie pondelky by ma boli vytočili.
1. nemáme triedy
2. zhromažďovali sme sa tak všelijako rôzne
3. veľa z nás bolo alebo veľmi opitých, alebo veľmi zhúlených
4. organizácia 0