treba na to kvalitné sluchátka..a to ja nemám...takže to slúžilo len ako uspávanka (po týždni čo som to počúvala mi z toho začínalo hrabať, takže už to je len kdesi uskladnené v priečinku )
@8 ale ved by si to mal v klude a bez prerušovania mám dmt,acid,divinorum qh,lsd qh,heroin a reset takže dnes v noci,no som veru zvedavý budem sa moc sustrediť,v tme v klude
Najlepsie je pustit si pred spanim uz v posteli, to cez den a pri praci s PC je o nicom. Odporucam Lucid Dream, DMT, Heroin. Lucid dream je hlavne pecka A potom podla chuti (a popisu) alpha, beta, delta. Tie nazvy drog su cisto marketing (co je jasne) ale ten princip funguje.
@schizoofrenik@tryptaminedream no,tak ja som si včera pred spaním(v tme,v pohodlí,v klude,)so zatvorenými očami a koncentrovaný pustil najprv acidqh,no čo ja viem,v niektorých minutach som mal len nutkanie sa smiať potom som si dal 5minut resetu,a lsdqh, a na to som nereagoval nijak,ale asi "naj" bolo heroinqh,po pár minutach taký blažený pocit a pocit tepla,a taky orgazmovy pocit som mal,ale to len asi minutu
a neviem,či to bolo z toho,ale bol som strašne unavený a nevedel som zaspať,a ráno som vstal uplne rozbitý ale neviem či to malo na to vplyv
@fxx hehe presne, myslim ze na vstavanie to nemalo vplyv, ja vstavam skoro vzdy rano rozbity a cim skor mam ist do skoly tym viac som rozbitejsi len jedna vec, neviem co je qh, tipujem ze to su asi tie kratke doses, tie som nikdy ani neskusal lebo su moc kratke na to aby to malo efekt, podla mna. tie tiez vyrobili kvoli marketingu aby ludia kupovali. ked tak, tak urcite tie v originalnej dlzke. a je dobre sledovat aj popis, lebo niektore su vyslovene sleeping doses - ze pred spanim, resp. ze rovno zaspis pocas tej dosy. presne heroin som si vzdy pustil ked som chcel zrelaxnut a ked som sa chcel v noci vyflipovat tak lucid dream, dmt, delta a uz som zabudol ake este .
potom samostatne je dobre si vsimnut aj alfa, beta, gama, delta.. lebo to su vlnove dlzky, ktore su realne v nasom mozgu - alfa ked ma clovek zavrete oci alebo ked zacina ist spat... pri ostatnych je tam tiez popis a ten idoser ti vie naladit hlavu do tej ktorej vlnovej hladiny a tiez je to haluz. napriklad ked si das alfu pred spanim tak mas uplne snove stavy, dobru predstavivost ale pritom si pri vedomi.
a najlepsie je, pouzit bud muslove sluchatka, alebo este lepsie su tie stupliky do usi, ale nie tie co su pocut na cely autobus ked clovek pocuva ale take co maju tu gumicku okolo a len sa strcia do ucha a uplne tesnia. tie su naj.
tie qh vyrobili asi az rok po tom ako mali tie originalne, este chceli zrecyklovat kes od ludi. inak zabudol som, mozes pred spanim poskusat a potom niekedy si daj Hand of God
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
asi to skusim
tu máš návod ako na to a všetky MP3jky
Akurát počúvam adrenalín a..
nwm cítim sa akosi kokotno
Niečo na tom určite bude
ale až také stavy, ako to opisujú som nemala, tak neviem, možno to nefungovalo
ale asi na tom fakt niečo bude
a neviem,či to bolo z toho,ale bol som strašne unavený a nevedel som zaspať,a ráno som vstal uplne rozbitý ale neviem či to malo na to vplyv
potom samostatne je dobre si vsimnut aj alfa, beta, gama, delta.. lebo to su vlnove dlzky, ktore su realne v nasom mozgu - alfa ked ma clovek zavrete oci alebo ked zacina ist spat... pri ostatnych je tam tiez popis a ten idoser ti vie naladit hlavu do tej ktorej vlnovej hladiny a tiez je to haluz. napriklad ked si das alfu pred spanim tak mas uplne snove stavy, dobru predstavivost ale pritom si pri vedomi.
a najlepsie je, pouzit bud muslove sluchatka, alebo este lepsie su tie stupliky do usi, ale nie tie co su pocut na cely autobus ked clovek pocuva ale take co maju tu gumicku okolo a len sa strcia do ucha a uplne tesnia. tie su naj.