Skúšala som. Dávka Lucid dream mi síce neprivodila lucidný sen, ale za pár sekúnd som zaspala ..A dávka marihuana u mňa mala účinok, ale ku koncu som sa už bála, lebo to bol dosť divný stav ..
A neviem..funguje to asi u každého individuálne alebo je to len placebo..
sluchatka treba mat najlepsie take tie gumenne stupliky do usi (nie plastove, tvrde) alebo muslove. presne z niektorych tych nahravok som mal aj ja tucne halusky ze som to musel v polke vypnut, tusim sa volali hand of god a este jedna. a lucid dream, heroin, opium boli pred spanim vyborne.
Raz, ked som bola u babky, ktora tam mala navstevu, celkovy pocet dochodcov hrajucich karty:4, spustila som i-doser cocaine a nic, ani na mne to nefungovalo
nato aby to fungovalo potrebujete veľmi kvalitné sluchátka najlepšie štúdiové veľké na cele ucho nie štuple z mobilu alebo ipodu a pod. musia mať fakt široké spektrum frekvencií lebo tie z mp3 to ani neprehrajú (najlepšie štúdiové sluchátká) ...
za druhé nefunguje to tak že to pustíte dôchodcom a oni začnú šalieť ako charlie sheen na hotelovej izbe ... treba si to pustiť celé a sústrediť , najlepšie mať zavreté oči a ležať na posteli potom mate aké také šance
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A neviem..funguje to asi u každého individuálne alebo je to len placebo..
@ericca - nejde o placebo, hovorí sa tomu binaurálne frekvencie (binaural beats). ale hej, efekt je do veľkej miery individuálny
za druhé nefunguje to tak že to pustíte dôchodcom a oni začnú šalieť ako charlie sheen na hotelovej izbe ... treba si to pustiť celé a sústrediť , najlepšie mať zavreté oči a ležať na posteli potom mate aké také šance