heh.. ten koncert bol skvelyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy proste.. a na futbalovom stadione.. pecka.. este aj obrovsky ohnostroj bol - ako na Silvestra, mozno aj vacsi.. parada
No caute, chcem sa podelit s mojim zazitkom z koncertu IMT smile, co bol 2.5.2008 v Trencine.
Na IMT smile som bola uz niekolkokrat, lebo si myslim, ze maju dobru hudbu chalani.
No ale o tom koncerte. Takze chlapci su asi velki machovia na to, aby zacal koncert presne. To by bolo ok, no prisli uplne zhuleni, bolo vidno, ze si to uzivaju len oni, kapela sa ocividne bavila, ale publikum to uz prestavalo bavit. Ked spievali, bolo to ok, ale pesnicka trvala asi 2 minuty a potom dalsich 7 minut mali nejake divne stavy a Ivan lalakal, uz to nikoho nebavilo. Neviem, aky aplaus zozali na konci, pretoze sme aj s partiou museli v polovici odist, ked uz sa to absolutne nedalo pocuvat. Toto som teda necakala a som z toho dost sokovana, ze si to tak popularna kapela vobec dovoli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
no ved chapeme sa
hehh
Z Táslera sa síce na začiatku koncertu ešte trochu dymilo, ale inak bolo super
Na IMT smile som bola uz niekolkokrat, lebo si myslim, ze maju dobru hudbu chalani.
No ale o tom koncerte. Takze chlapci su asi velki machovia na to, aby zacal koncert presne. To by bolo ok, no prisli uplne zhuleni, bolo vidno, ze si to uzivaju len oni, kapela sa ocividne bavila, ale publikum to uz prestavalo bavit. Ked spievali, bolo to ok, ale pesnicka trvala asi 2 minuty a potom dalsich 7 minut mali nejake divne stavy a Ivan lalakal, uz to nikoho nebavilo. Neviem, aky aplaus zozali na konci, pretoze sme aj s partiou museli v polovici odist, ked uz sa to absolutne nedalo pocuvat. Toto som teda necakala a som z toho dost sokovana, ze si to tak popularna kapela vobec dovoli...
inak to bol paradny koncert.. neviem ci to bolo tym, ze hrali doma = Prešov samozrejme.. ale proste.. ja im nemozem nic vycitat..
v PO to bolo paradne