@petushiq18 neni velmi zdrave dlhodobo @pubertslatinocelny moznosti nie su lebo nie je tolko moznosti na vsetky jedla co existuju xD ale @4 znie dobre aj zdravo teoreticky
tak, kdesi som (veľmi neoverene) čítala, že ak by človek mal jesť stále to isté a ma´t dostatok všakovakých živín, najlepšia voľba sú zemiaky s (myslím že) smotanou
tak asi to, lebo to neznie zle a dá sa to prípadne variovať
a druhá vec neviem
nejaké oriešky
(alebo kurča, neviem, čoho z toho by som sa prejedla skôr)
@tikalok nasi goreng ryza znie exoticky a preco by si mozno neprezil? @pubertslatinocelny a aj overena praxou @poke dobry vyber @petushiq18 neni to podmienka, iba nad tym uvazujem aj z toho zdravotneho hladiska @charlie1 tiez znie dobre @mielikki aj ja som pocula o tych zemiakoch to je dobra sprava pre mna a tiez dobry vyber, to by si mozno mala kazdy den kurca so zemiakmi
@artlover to uz su skoro tri jedla! ale dajme tomu, ze dukatove buchticky na dva sposoby, a neni to zdrave tiez :/ @limetkajaja fish n chips kecup a tatarska su ok, nepocitaju sa za samostatne jedlo
Zapekane rozky a chleby so syrom a salamou v toustovaci a berem to ako jedno jedlo aj ked to su aj rozky aj chleby lebo to tak jedavam hotovo som povedau a aby som mal nejake vitaminy tak zas take kombinovane jedno jedlo ryzu a hranolky a k tomu plno zeleninovej oblohy aj dusenej zeleniny a nejaky kusok masa mozno a tatarku aaa sladky kompot k tomu jahodovy a jablkovy a uhorky k ryzi no to su dve jedla ze ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@pubertslatinocelny moznosti nie su lebo nie je tolko moznosti na vsetky jedla co existuju xD ale @4 znie dobre aj zdravo teoreticky
tak asi to, lebo to neznie zle a dá sa to prípadne variovať
a druhá vec neviem
nejaké oriešky
(alebo kurča, neviem, čoho z toho by som sa prejedla skôr)
@pubertslatinocelny a aj overena praxou
@poke dobry vyber
@petushiq18 neni to podmienka, iba nad tym uvazujem aj z toho zdravotneho hladiska
@charlie1 tiez znie dobre
@mielikki aj ja som pocula o tych zemiakoch to je dobra sprava pre mna a tiez dobry vyber, to by si mozno mala kazdy den kurca so zemiakmi
@limetkajaja fish n chips kecup a tatarska su ok, nepocitaju sa za samostatne jedlo
A ja sa netvarim, ze sa idem do konca zivota stravovat zdravo
@limetkajaja noo to si tiez viem predstavit, ze by sa mi neprejedlo
2. segedinsky gulas
obložený chlebík
šak prinajhoršom to skombinujem tak, že z toho niečo uberiem