Zas raz som dopozerala serial a neviem co so sebou. Dalsie dva tyzdne budem doma "ničnerobiť" a chcem sa zamilovat do serialu tak ako som sa zamilovala do Shameless. Poradte nieco aspon trosku podobne okrem klasik ako himym , BrBa, suits a tak,dík moc
@seraphina Vsetko z toho? Mne sa pacili aj Dexter alebo Prison Break, ale to su tiez take main stramove, aj ked dobre.. Teraz pozeram Preacher, co je dost cudny serial. Fakt ze cudny. Radsej filmy odporucam. Kukni si stay/hranice zivota, alebo mechanika/el manqunista..
@gnomeslayer dexter bol dobry a prison break som lubila aj tuto poslednu seriu aj ked mi prisla prikratka.. preacher som nevidela.. stay som videla.. a mechanika tiez.. black mirrror je dobry serial ale predpokladam, ze si uz videl ten ma dostal
@sianagirl245 na dobry serial si najdem cas vzdy a to nie je ani zlomok z toho co som videla nepozeram ich z nudy velku lasku chovam k serialom a studujem a obcas brigadujem da sa vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Breaking Bad?
Mozno Six feet under...
FARGO!!!
FARGO!!!
FARGO!!!
FARGO!!!
poďakuj neskôr
@15 ceknem a podakujem uz teraz , ved som slusna