Iba tak - keď ste boli malí, alebo aj teraz- aké je vaše priezvisko snov?
Ja som sa chcela volať Schwarzbacherová nejako tak alebo Schwarzová, veľmi sa mi páčilo to znenie, asi som to chytila z filmu... Mali ste niekedy nejaké iné meno alebo priezvisko, či už keď ste sa ako malí hrávali na nejakých banditov, policajtov, u
mne sa strašne páči priezvisko Kráľ, ale hlavne v mužskom rode.
Možno to bude tým, že mám rodinu s tým menom a všetci chlapci v tej rodine majú krásne kráľovské mená a strašne dobre to znie, Miroslav Kráľ, Ladislav Kráľ, Richard Kráľ a podobné sa mi to páči
nie... nikdy som nad tym nerozmyslala... nerozumiem aj naco, proste mam ake mam a nepozastavujem sa nad vecami, ktore neovplyvnim... okej ako mohla by som si ho zmenit, ale naco
Mne to je v podstate jedno, len by som chcela také, ktoré by dobre znelo v angličtine, napr. moja spolužiačka sa volá Martonová a v angličtine to môže byť Marton a znie to v pohode
Ja mam úplne peckove priezvisko, nikdy som iné nechcela. Noo, možno Barrett v prípade, že by to znamenalo, že som si vzala Syda. Ale aj tak mám lepšie.
vysnene priezvisko nemam, mam len vysneneho manzela
ale nad cim uz dlho rozmyslam, ze preco ked sa niekto vola priezviskom Slovak, tak preco je jeho zena Slovakova a nie Slovenka.. to by bolo podla mna krajsie
vždy keď som sa so sestrou a sesternicou na niečo hrala tak naše obľúbene meno a priezvisko bolo Lucy Xteen vždy sme sa oň hádali že ktorá sa tak bude volať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
(dobre, aj tí majú rodové mená, ale nepoužívajú ich)
Možno to bude tým, že mám rodinu s tým menom a všetci chlapci v tej rodine majú krásne kráľovské mená a strašne dobre to znie, Miroslav Kráľ, Ladislav Kráľ, Richard Kráľ a podobné sa mi to páči
(I keď... stále lepšie, ako prípadný chlap s priezviskom Kráľovná
i keď, moje terajšie priezvisko sa mi páči, už len z princípu náhody, kedy spolu s mojou prezývkou znie dobre
moje je super také aké je.
moje vysnené priezvisko je akékoľvek germanizované židovské.
a odkedy moje bezprostredné okolie nemá priemerný vek dvanásť rokov, tak mám pocit, že nikto sa ani nezamýšľa nad etymológiou
@mkamka píšem si, zistím, napíšem
@mielikki napíš mi do TSky priezvisko, ja chcem vedieť
ale nad cim uz dlho rozmyslam, ze preco ked sa niekto vola priezviskom Slovak, tak preco je jeho zena Slovakova a nie Slovenka.. to by bolo podla mna krajsie
Melišková 4ever!