Máte túto skratku v telefóne pri niekom použitú? Myslíte,že to môže naozaj pomôcť ,prípadne aj k záchrane života alebo to považujete za zbytočnosť a myslíte si,že ak by aj niekto listoval Váš zoznam, tak ako prvé hľadá mama,otec (ak by vôbec na niečo tak
áno mám a myslím si, že to nie je na škodu, keď to tam mám....
v každom prípade, čo sa stane, keď to nikdy nebudem musieť použiť? nič. čo sa stane, ak by sa niečo dialo a niekto to má v telefóne? vieš na koho sa máš obrátiť.
či už ti to pomôže alebo nie, podľa mňa nič nestratíš tým, že si to tam dáš...ako poistku
mam to na obidvoch rodicov zatial som chvalabohu nemala moznost to vyskusat , ale myslim si, ze by to pomohlo no hlavne v zahranici , lebo neviem ci su slovenski zachranari zvyknuti vyuzivat tuto skratku...
nikdy som nemal, ale starkej som to ešte dávno dal na moju mamu Ale už som jej to zmazal keď som jej nedávno nahadzoval kontakty do nového mobilu, príde mi to zbytočné, tá kampaň je už za nami a možno by už nikomu ani nenapadlo hľadať ICE
@ssnehulienka áno, vadí mi to. Logicky, keby niekoho zrazí auto tak zavolám buď mame, otcovi alebo niečo ako miláčik... a v konečnom dôsledku je to jedno komu zavoláš, stačí keď povieš že sa niečo stalo a pokiaľ ten človek je naozaj kamarát tak ostatných obvolá...
@smajdalf ano lebo zachranari nemaju nic lepsie na robote nez hrabat sa ti v zozname a lamentovat nad tym kto z nich moze tak byt s tebou v nejakom pribuzenstve + kto by mal byt v tejto situacii zavolany, namiesto napisania ice do vyhladavania... tebe to asi pali pozeram.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
v každom prípade, čo sa stane, keď to nikdy nebudem musieť použiť? nič. čo sa stane, ak by sa niečo dialo a niekto to má v telefóne? vieš na koho sa máš obrátiť.
či už ti to pomôže alebo nie, podľa mňa nič nestratíš tým, že si to tam dáš...ako poistku
ICE VANILLA
@n0win0u vanilla ice ice baby! kokos, idem si to pustiť!
inak jake seriozne forum zaklada vevera obhryzajuca kukuricu
ale ak by sa mi nieco stalo, prve by asi chcel vytocir sanitku/policiu a to vie kazdy naspamat..mame volat ani nemusia
kazdopadne, medzi favorites mam vsetky dolezite cisla takze clovek by siel asi rovno tam
ozaj otravne, ze ked ta zrazi auto budu vediet koho kontaktovat... pici marek
tu sa siria vlemi rychlo klebety ale nie
sak lepsie mat ako nemat