Ahojte neviete niekto ako presuniem celu moju galeriu obrazkov a videi na iCloud? ale tak ze ked to tam presunem tak ani jednu fotku nechcem mat na pamati telefonu ale vsetko na cloude. Diky
PS: 16GB iPhone never ever
Myslím, že sa to nastavuje v Nastavenia > Fotky a Kamera > Optimalizovať úložisko iPhone (to by malo všetko presunúť na iCloud a nechať len náhľady v iPhone...)
Myslím. Nie som si istý. Som s ním tretí mesiac a sem tam hrozne nadávam, ale zatiaľ to kúšem dáko.
@bades Úplne sa tých fotiek nezbavíš, ak ich budeš mať na iCloude. Vždy si to bude nechávať náhľady (ktoré zaberajú o dosť menej) + nejaký počet posledných fotiek. Tento počet sa bude meniť v závislosti od toho, koľko budeš potrebovať pamäte. Rovnako to funguje aj na iOS (iPhone) a aj na OS X (iMac, MacBook).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Myslím. Nie som si istý. Som s ním tretí mesiac a sem tam hrozne nadávam, ale zatiaľ to kúšem dáko.