mam najnovsiu verziu icq 6,5 lenze mam s nou taky vescsi problem vobce mi neukazuje co pisem ja a ani nic co pise niekto mne iba mi to blika ze my to prislo. neviete ako to zmenit??
presne to iste robilo aj mne...potom som si preinstalovala slovensku 6, na kt. mi to predtym nerobilo ale zas to blblo. tak som odniekal vyhrabala anglicku 6 a ide to zas normalne.
mne sa viac pozdávala 6ka,nevidím v novej verzii žiaden rozdiel,skôr mi tam v zvukoch chýba teraz zvuk blondýny ktorý som mala nastavený na icq 6,všetky ostatné tam sú dpč
mne 6,5ka nnerobi ziadne problemy.. ale vsade aj v 6,1 aj v qipe mi asi polku kontaktov ukazuje sivy kvietok.. akoze ich nemam pridanych.. no co uz, nevadi.. uz to radsej ani neriesim..
preco nepouzivat QIP? je mensi, nezatazuje tolko chod pocitaca, nekamaradi s virusmi, nepotrebuje neustale aktualizacie, nepodporuje reklamy (tie hnusne, blikajuce rusive, nevyziadane reklamy) ma spustu dobrych a sikovnych funkcii (napr: odstranit SEBA z uzivatelovho zoznamu kontaktov)...
nesnazim sa tu QIP prepagovat, len radim to najlepsie.
ale pokial potrebujete komunikator, ktory bude mat "uzasne" 3D okraje a nez aby ste sa s ludmi rozpravali, sa chcete hrajkat hry, tak prosim, stahujte ajska doaleluja.
ja som tiež za používanie qip-u ale niektorý sa potrebujú hrať hry alebo si posielať t-zars či ako sa to volá, ale nekritizujem, sám som to robil ale po prejdení na qip išiel pôvodný icq klient preč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nesnazim sa tu QIP prepagovat, len radim to najlepsie.
ale pokial potrebujete komunikator, ktory bude mat "uzasne" 3D okraje a nez aby ste sa s ludmi rozpravali, sa chcete hrajkat hry, tak prosim, stahujte ajska doaleluja.