ved icq a qip je to iste D icq je iba protokol na komunikaciu klietnt ktory ho oficialne vyuziva sa vola rovnako ako protokol (icq) qip je takisto klientsky program ktory sa do tejto siete pripaja.... cize ci mas na PC icq alebo qip tak to mas v podstate jedno pretoze ajtak vyuzivas iba protokol icq na komunikaciu
jednoznačne qip a inač by sa hodilo aj viac možností a icq 6 ma neskutočne štve! ešte 5.1 som mala, ale ako to blokli, tak som sa veľmo naštvala a prešla som na qip
ICQ je jedna komercna sracka... zahlcuje system, vsade same reklamy. Ved je to program robeny ako pre male deti (tie smajliky, zmeny pisma a ine debiliny)...
QIP je skvely alternativny klient, ktory je jednoduchy, flexibilne aktualizovany (na margo toho chabeho pokusu od ICQ, zabranit aby sa nedal pouzit iny klient ako ICQ, na co QIP zareagoval do niekolkych hodin), navyse funguje aj na USB kluci, takze mozem nosit svoj QIP so svojimi nastaveniami, ulozenym heslom vsade zo sebou, dokonca moze byt spustenych viacero klientov QIP s roznymi kontami naraz!
tak je to pravda lebo je jedno aký klon na icq sieť používaš, furt si v tej istej sračkoidnej a nespoľahlivej sieti, najlepší je jabber či jabbin ale o ňom vie málo kto
@8 z nazvu ankety mi to tak vyplynulo.... ako vydis bol som svojim komentarom druhy v poradi cize som nemohol vediet o com sa tu bavite... cize tvoju reakciu na moj komentar povazujem za nestastnu a prehnanu ...
ja som zvykol využívať qip 2005, ale v poslednom čase mi akosi nefičí, údajne z dôvodu, že "icq 5.1 už nie je viac podporované", takže v podstate sa nepripojím hádam s tým niečo urobia, lebo qip infium nejako nevyužijem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
www.icq.xmpp.cz
QIP je skvely alternativny klient, ktory je jednoduchy, flexibilne aktualizovany (na margo toho chabeho pokusu od ICQ, zabranit aby sa nedal pouzit iny klient ako ICQ, na co QIP zareagoval do niekolkych hodin), navyse funguje aj na USB kluci, takze mozem nosit svoj QIP so svojimi nastaveniami, ulozenym heslom vsade zo sebou, dokonca moze byt spustenych viacero klientov QIP s roznymi kontami naraz!
QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP QIP
QIPISTI DO TOHOOO
Mandriva: Kopete
Ubuntu: Pidgin
a inac... ICQ nemozem ani vidiet ...sama reklama, debilne Xtraz a.t.d.