zapla som pc ako vzdy a doteraz som mala nastavene icq ze sa mi automaticky zaplo,lenze dnes mi zrazu vyhodilo ze som zadala zle heslo.vcera este icq islo uplne v poriadku a heslo som nezadavala,mala som ho v pamati no a zrazu ze je zle.
Preco mas na ICQ automaticky sa prihlasovat? zadaj ho este raz manualne. po pripade si zasli heslo na tvoju e-mailovu stranku. dakedy sa stane, ze nejde asi. inak som sa s problemom nestretol este nikdy
aha, no mne sa zas nejde prihlasit na QIP, stale vypisuje daco ako Service temporarily unaviable ci ako...a paradoxne na icq 6 sa mi ide bez problemov prihlasit..
snad nerobia na niecom, ze to bude blokovat klientov icq: stuck_out_tongue:
heh, som rad, ze nie som jediny s tymto problemom, prave som zistil, ze mi nejde prihlasit na QIP, hm, zeby nejaky centralny vypadok? Ale niektorym to ide, no blbe...
Luc.ka: kedze sa mas drtit matiku tak si myslim ze by ti takato jednoducha formulacia nemala robit problem tak sa nehraj na retardovanu besides, si neodpovedala na otazku
jaaaj dakujem vam ludkovia som sa upokojila hned a nejsom ani tak zavislacka ale mrzelo by ma tych par ludi co by som sa im nemala ako ozvat uz nikdy..
Hmm... to je zaujímavé, že sa presne to isté deje viacerým, že Azel? Možno bude chyba v nich (ako v ICQ... neviem to pomenovať...) Ale snáď to skoro pojde...
Robite paniku Ja som ani vypadok nepostrehla (Nie, to nemoze byt tym ze az teraz idem zo skusky )
Mayo: ja napriklad by som rada pouzivala aj MSN ale ked mi vypadava v priemere tak kazde 2 minuty sposobom ze mi z nicoho-nic prestanu chodit spravy? (skusala som msn live neviemco, trillian, meebo a neviem co vsetko dalsie a nic z toho nebolo stabilne...)
vsetko v pohode,ale ked vam to ICQ neslo,asi som bola este v robote,tak je mozne,ze som vypadok ani nepostrehla-chvalabohu---
a pre zakladatelku diskusie:ak ti to uz ide,opis si niekam cisla ICQ svojich kontaktov,ked budes nutena zaregistrovat si nove ICQ cislo,len si ich vyhladas a ozves sa...
No.. je celkom možné že ti účet niekto hackol a heslo zmenil. Alebo to mohol urobiť niekto na tvojom pc keď si nebola doma napríklad (zlomyselný súrodenec napr?)
Skús si otvoriť to prihlasovacie okienko a malo by tam byť niekde niečo ako "forgot your password?" tak na to klikni a pokračuj podľa inštrukcií akoby si ho stratila. s trochou šťastia ti pošlu staré alebo nové náhodne vygenerované heslo na mail, potom sa prihlás a zmeň si ho. A skús niečo čo sa nedá ľahko zistiť, zdrobnené meno domáceho zvieratka nie je nikdy dobrý nápad
no ti co sa hrate na chytrakov a hadzete posmesky ste celkom vedla - mne tiez nejde - tak som si dal poslat nove heslo a to mi rovnako ukazuje ze je zle - ale na stranke ICQ sa zalogovat mozem - co teraz?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
CIZE!
deti, zaobstarajte si MSN, ten vypadky nema, ma viac funkcii/hier atd... atd... a spolahlivo stale funguje
pre windows:
» get.live.com/messenger/overv...
pre mac:
» www.adiumx.com/...
pre linux:
ty to tam aj tak vsetci mate...
a mne ide - ha há
na msn sa mi páčia len štuchance
snad nerobia na niecom, ze to bude blokovat klientov icq: stuck_out_tongue:
a ze qip moj milovany
modlite sa za icq!!!
Neprovokuj! Mám mononukleózu, myslíš, že sa mi chce čítať všetky drísty?
Snáď to opäť rýchlo pôjde...
Mayo: ja napriklad by som rada pouzivala aj MSN ale ked mi vypadava v priemere tak kazde 2 minuty sposobom ze mi z nicoho-nic prestanu chodit spravy? (skusala som msn live neviemco, trillian, meebo a neviem co vsetko dalsie a nic z toho nebolo stabilne...)
a pre zakladatelku diskusie:ak ti to uz ide,opis si niekam cisla ICQ svojich kontaktov,ked budes nutena zaregistrovat si nove ICQ cislo,len si ich vyhladas a ozves sa...
prakticke...ver mi...
miranda-im » www.miranda-im.org/...
qip » qipim.com/...
pidgin... JFGI!
trilian... JFGI too.
a linuxákom nemusím asi moc rozprávať...
Skús si otvoriť to prihlasovacie okienko a malo by tam byť niekde niečo ako "forgot your password?" tak na to klikni a pokračuj podľa inštrukcií akoby si ho stratila. s trochou šťastia ti pošlu staré alebo nové náhodne vygenerované heslo na mail, potom sa prihlás a zmeň si ho. A skús niečo čo sa nedá ľahko zistiť, zdrobnené meno domáceho zvieratka nie je nikdy dobrý nápad