akoze poslednu hodinu nervacim nad tym.. ze ma nikde nechce prihlasit...a co je najzaujimavejsie... kazdeho prihlasi bez problemov.. len mna nikde... maam chut vrazdiiit.. bozee--
qip je taka nahrada za icq, ktora mi niekedy nesmierne blbne..
aa teraz ked som sa ukludnila.. ma stve, ze mam chut na sladke.. a mame len cokoladove velkonocne kuriatka.. ale tak co.. aj tak nikto nepride, cizee. hor sa na ne
noo z toho si nic nerob.. ja zvycajne vytahujem chipsy, ked mam chut na sladke,ktore v tej chvili nemam.. a jem ich s nadejou, ze zabudnem na co som mala chut.. aach som ja ale naivnaa.. ( btw bruu chut..
noo ja som nasla len cokoladove kuriatka.. len neviem ci to mam riskovat.. bo mamina ked zbada, ze zaahadne zmizli.. tak neviem.. aa dakujeem.. je to od teba pekne
hmm.. a je tam aj zajacik,.. tak ten odisiel s nimi..a v podstate som nikdy o ziadnom cokoladovom kuriatku nepocula.. aach co by som ja bez teba robila?? ty vyriesis snaad aj.. aj.. vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale niesom hlúpy len ma priťahujú jaskyne...
qip je taka nahrada za icq, ktora mi niekedy nesmierne blbne..
aa teraz ked som sa ukludnila.. ma stve, ze mam chut na sladke.. a mame len cokoladove velkonocne kuriatka.. ale tak co.. aj tak nikto nepride, cizee. hor sa na ne
aa zdraviim doomrivinkovany stol