pls pomozte mal som nastavene ze automaticky prihlasit a heslo som zabudol co mam robit skusal som dat aj zabudli ste heslo ale heslo mi neprislo ma s tym niekto skusenosti
4. ja som raz nechala v skole zapate icq a niekto tam vsetkym ponadaval a vymazal kontakty a v historii sa nedalo zobrazit posledne cislo icq ale nastastie mi nezmenil heslo.. a postupne vsetci napisali..
a ked ti to neposlalo heslo na meil jedine co ti ostava je spravit si nove a vsetkych obvolat
no,ja som tam mala e-mail....a islo mi to v pohode.stalo sa mi to isteee,setko mam zautomatizovane a tak aj dopadnem.ale nejak sa to urcite daaa.skusaj
icq ti myslim uklada kontakty do priecinka, kam sa nainstalovalo...tak to robi aspon qip s historiou a avatarmi...tak aj keby si si dal nove cislo,tak tie stare by si tam mal najst
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a ked ti to neposlalo heslo na meil jedine co ti ostava je spravit si nove a vsetkych obvolat