Ahojte, potrebujem poradiť... Už dlho ma štve jedna vec. Keď pustím ICQ, na začiatku to ide v pohode, ale keď mi niekto napíše alebo ja niekomu, začne mi sekať, nabehne že neodpovedá, všetko spomalí aj začne hlasnejšie pracovať. A potom ho musím nasilu vy
Určite si daj QIP alebo Pidgin, sú to plnohodnotné komunikátory ako ICQ, prihlásiš sa normálne svojim ICQ loginom a heslom, budeš tam mať všetky kontakty atď... proste náhrada za ICQ... s tým rozdielom, že ťa nebudú otravovať žiadne reklamy, nabehne to okamžite, nebudú hry a nebude ti sekať počítač...
nepotrebuje vase nazory ci qip alebo icq..chce radu .. aaa neviem ti poradit..ale asi by bol fakt lepsi ten qip ci co to je ..nastastie mne toto icq nerobi..ale volakedy mi kazdu polhodinu mrzlo ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Stiahneš tu
» www.stahuj.centrum.cz/komunikace/inst... [hledano]=QIP&g[oz]=2.0&g[up]=Build+9040
WINDOWS 7 4EWER
ANI 1 KOMPLIKÁCIA!!
A to ho mám cca 5 mesiacov
» download.icq.com/download/icq2go...