a nejde pri akomkolvek komunikatore hlavne o tu komunikaciu? ved tu celkom v pohode uskutocnujem aj cz icq a nezalezi mi na tom, ze sa tam neda nic nastavit inak alebo aj da, a nevyuzivam to
20. mne komunikaciu sprijemnuju ludia, s ktorymi komunikujem tie veci okolo su fakt nepodstatne i ked je pravda, ze zerem tie animacie na icq... aj lalalalalajk ju a pod sice ani to nepouzivam, ale paci sa mi to
Milujem vyzor, styl a vsetko okolo Mirandy, len nie som jedina, co hovori, ze Miranda je dost nestabilna. Ale tak snad na tom popracuju...zatial ficim na Mirande....po ICQ nieco ako science-fiction ICQ uz nikdy viac...
23...presne tie animacie - napriklad tzers ci ako sa to vola - ja osobne neznasam, je to jedna z veci, preco nemam rad ICQ Pripada mi to zbytocne a ked Ti to uz ludia poslu 100x, tak aj troska trapne a otravne Ale to je moj osobny nazor
26...nuz hej Ale vidis to ti mozem poslat: I like U ....a nemusim poslielat animacie, ktore pravdepodobne dotycny aj tak ihned vypne, kedze uz ich vsetky pozna nasmapat
Pre mna nejde ani tak o tie animacie a tzery a neviem co vsetko...ide aj o to ze icq 6 Ti vezme 35 MB RAM a taky qip 5-6 MB(a to prehanam)...mal som Mirandu..aj trtkal pack(len sa smejte..dajte si ddo googla a potom smiech a mal som aj WIP Mirandu..a brala ,mi 25 MB RAM...jednoznacne qip vyhrava...ci uz infium(monentalne taky kadejaky) alebo qip 2005...
45. vidi sa ti dobre berie 55-60 aspon mne tolko predtym brala a qip mi bere okolo 2-3mb a to je dost podstatny rozdiel a qip mi ani nemrzne a nic podobne.
Ja mam tiez QIP ale pravidelne mi robi to, ze ked sa prihlasujem uplne prvy krat po zapnuti PC. Tak sa prihlasi a hned odhlasi s error hlaskou failed to connect. Obvykle to spravi tak 1-2x a potom uz ide, ale niekedy to spravi aj 5x za sebou a potom ho musim zavriet a znovu otvorit.
Robi to aj niekomu z vas? Je to len nejaky bug, alebo je chyba u mna ?
Ja používam Pidgina a som spokojný - môžeš si tam anstaviť viacero úštov z viacerých komunikačných protokolov. Síce neviem ako zaťažuje procesor alebo ram ale veľa toho nebude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
sorry za reklamu
Inak, ficim na Adium(ten je este lepsi ako trillian
Moj Adium vyzera a hraje ako Super Mario
Pred tym to bol Jack Sticker, Homer Simpson alebo Spongebob
Tolko srandy s tymi typkami je
Da sa to lahko zisitit. No nemam ICQ, ale vidi sa ze nejakych 60 MB pamate zabera ICQ 6
Robi to aj niekomu z vas? Je to len nejaky bug, alebo je chyba u mna ?
A ano, mam najnovsiu verziu.