Tam je polozka Emoticons. Daj "Change" a mala by si sa nachadzat v adresari "Smilies". Uvidis tam podadresar "OldSmilies". Tak sa donho dostan a potom klikni na OK... voila!
ee praveze ja som ich mala asi mesiac nemohla som si zvyknut, tak mi kamarat poslal tych starych a teraz sa mi to icq posralo tak som si musela nastavit toto nove a opät si nemozem zvyknut
Ee praveze ja som ich mala asi mesiac nemohla som si zvyknut, tak mi kamarat poslal tych starych a teraz sa mi to icq posralo tak som si musela nastavit toto nove a opät si nemozem zvyknut
Birkoff, ja som Mirandu pozuival dost dlho, hlavne preto, ze som nemusel mat zapnuteho naraz ICQ a este aj MSN klienta, lenze potom ludia vzdy plakali, ze mi nemozu posielat tZers, ze so mnou nemozu hrat hry, ze mi cez msn nemozu posielat smajlikov, ze ma nemozu stuchat, proste voloviny... Mne osobne tie veci nechybali, ale co narobis...
Ti novi su fakt hrozni! Vobec, stare icq bolo ovela lepsie, a teraz ma zrazu neprihlasilo, ze si musim nainsalovat nove...najlepsie su tie doplnky, co asi maju byt vtipne...a z tych smajlov vobec nevidim, aku emociu alebo co akoze maju vyjadrovat
presne aj mne ze musim naistalovat nove to je ine svinstvo lebo a som si tam naistalovala tych starych a este bolo aj po cesky tak mi to zrusili no a ty smajlovia vobec neviem co vyjadruju
Takze, pre tych co chcu spat starych smajlikov zopakujem svoj prvy prispevok:
V contact liste v hornom menu:
Main -> Preferences -> Skin/Appearence
Tam je polozka Emoticons. Daj "Change" a mala by si sa nachadzat v adresari "Smilies". Uvidis tam podadresar "OldSmilies". Tak sa donho dostan a potom klikni na OK
Ak starych smajlikov na disku nemate, tak si ich mozete stiahnut napr. na:
Potom rozbalte subor do vasho icq adresara (typicky C:/Program Files/ICQLite), do podadresara Smilies a postupujte podla vyssie popisaneho postupu.
Druhou moznostou je rozbalit subor niakm na disk. Vznikne vam adresa OldSmilies, otvorte ho a vsetky subory z neho skopirujte do vasho icq adresara, do podadresara Smilies. Po tomto uz ale nebudete moct menit medzi starymi a novymi smajlikmi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Tam je polozka Emoticons. Daj "Change" a mala by si sa nachadzat v adresari "Smilies". Uvidis tam podadresar "OldSmilies". Tak sa donho dostan a potom klikni na OK... voila!
Vyhoďte to debilné ICQ a nahoďte si QIP (www.qip.ru) - alternatívny ICQ klient...
Alebo Mirandu, tú pozná asi každý...
Heh, keď chcem hrať tak už niečo poriadne
V contact liste v hornom menu:
Tam je polozka Emoticons. Daj "Change" a mala by si sa nachadzat v adresari "Smilies". Uvidis tam podadresar "OldSmilies". Tak sa donho dostan a potom klikni na OK
Ak starych smajlikov na disku nemate, tak si ich mozete stiahnut napr. na:
» bloodlust.wz.cz/stuff/oldsmilie...
Potom rozbalte subor do vasho icq adresara (typicky C:/Program Files/ICQLite), do podadresara Smilies a postupujte podla vyssie popisaneho postupu.
Druhou moznostou je rozbalit subor niakm na disk. Vznikne vam adresa OldSmilies, otvorte ho a vsetky subory z neho skopirujte do vasho icq adresara, do podadresara Smilies. Po tomto uz ale nebudete moct menit medzi starymi a novymi smajlikmi.