dievcata s tymto chlapcom sa urcite zoznamte, on je super, inteligentny, s triezvym pohladom na svet...a dokaze vsetko vybavit, ma znamosti na najvyssich miestach
@lochnessko marketing ale mam za sebou hotelku a pracu v baroch cize urcite neostanem sediet na zadku ak budem mat cas takze by som poprosila nazvy prijemnych podnikov kde by som sa teoreticky mohla ist opytat
@zusska tie podniky až ked prídem do TT lebo teraz nemám aktuálne info ale všetko je možne ak vieš dobre pracovať s táckou a výstrihom ..@profesor kámo dnes svoje prave ja treba skrývať!!! ... @lochnessko ale bude mi v TT chýbať parťák
@lochnessko tak ako podla tvojej fotky vidime ze si asi fanusik southparku , tak podla niekoho s pivkom vidime ze ma rad pivko .. a tym padom je triezvy pohlad diskutabilny.. tak ako aj tvoje vychvalovanie
@filinko jasne ze viem pracovat a viem aj Spracovat otravnych zakanikov aby mi nabudude dali pokoj ja som sikovna ...sice drza..ale to je zanedbatelna informacia
@profesor ale tak urcite nepije to pivko stale, cize ten triezvy pohlad mat moze...a aj tak, myslim ze jedno, dve, tri pivka nemozu nikdy uskodit a moze mat clovek stale "triezvy" pohlad, ba obcas aj "triezvejsi" ako ked je triezvy
@profesor tu si planujem hladat az po prvom rocniku ...lebo mam pocit ze ako prvacku by ma moc nechceli a ked uz budem mat trosku nieco v hlave mozno si najdem lahsie nejaku brigadku v tomto smere brala by som ju aj od prvaku..ale asi radsej skusim nieco co ovladam a pootom pojdem do neznama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@lochnessko marketing ale mam za sebou hotelku a pracu v baroch cize urcite neostanem sediet na zadku ak budem mat cas takze by som poprosila nazvy prijemnych podnikov kde by som sa teoreticky mohla ist opytat
@profesor nie, to nie...ach nemozem ho vychvalit bez toho aby si hned niekto myslel ze sa obsivame? kam tento svet speje
@filinko nuz nejako to zvladnes