Teraz som si zapla TV a chcela som sa dívať na panelák(zdržte sa komentárov typu, kktina atď....ja si ten seriál rada pozriem), lenže na miesto neho je teraz nejaký československý starý film. Urobilo to aj vám?
Tiež sa dívam. Bola som aj na stránke jojky a tam mi nabehlo, že JOJKA PADÁ a za ňou bolo tá bitka mravcov(keď vypadne niekde signál) a proste chcela som sa dívať aj na šéfku, nie na tento československý film. Dali aspoň informáciu o zmene programu? či ani to nie? Nejde mi ani Live vysielanie...
@sima136@smrtkavruzovom@erika178@sasi2680@nataly005 Bohužiaľ TV Joj zmenila program vzhľadom na zápas Česko - Slovensko. Prišlo im to logické, že 80% slovákov bude pozerať hokej a na panelák len prepínať, tak to zmenili. Ale iba niekedy asi o 15:00, takže nestili pomeniť na internete a tak.
tá jojka je celá nejaká mešuge som dúfal že hneď z rána si kuknem z archívu na webe mafstory a ono, chuj webstránka mi napísala.. budem citovať "Jojka je dole! Skúste znova..." .. tak dole.. reku fajn :/
v tej jojke im totalne hrabe...vravelo sa ze od maja budu archivy bez reklam, dajme tomu ze su bez reklam, ale tí buzeranti spoplatnili ich stranku...je to dobra televizia, ale toto co spravili tak to ma fakt nasrali!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A vidíš dakujem, že si mi pripomenula, že som si chcela zapnúť JOJ-ku
Nebude šéfka?! Ja som to dneska chcela kukať :/