Ja som zo všetkými svojimi vlastnosťami spokojný,čiže asi som sám pre seba ten ideálny človek. Niekedy možno až príliš velká tréma,nervozita a pochybnosti,chcel by som niektoré veci zvládať viac suverénne,v pohode,ale to snád príde časom. O nejaké vlastnosti by som sa asi nechcel obohatiť,skôr talentové vlohy,potenciál,ale tak to asi každý,keby mal tú možnosť,tak sa poskladá jak nejaký Transformer a bude z neho multifunkčný frajer
Hm.. spontánny, bez predsudkov, nekonzervatívny, talentovany, kreativny...
Jednoducho chcem byť dosť kúl (alebo čo) na to, aby som si dokazala najsť partu ludí, ktorí budú ako ja aby sme mihli spolu robiť super spontánne a kreativne veci.
podla mna sa neda byt idealny clovek,lebo akoby nove dobre vlastnosti prinasaju aj nove zle
darmo sa snazim byt lepsim v niecom,ked sa zaroven v niecom aj zhorsim
Ak si odmyslíme, čo všetko by som zmenila na mojom vonkajšku, tak by som rada bola viac trpezlivá, čo sa týka pri komunikácii s nepríjemnými ľuďmi, psychicky vyrovnanejšia, menej sarkastická v istých chvíľkach, keď sa to nehodí, je toho viac, čo by som chcela zmeniť. Ale postupne na sebe pracujem a verím, že dokážem byť lepším človekom
a akým by som chcel byť ? ... chcel by som byť nesmirene bohatý aby som sa mohol odizolovať od tohto sveta úplne do preč a ak to niekedy dokážem a nájdem človeka alebo ľudí ktorí ma budú chapať a mať úprimne radi, zoberiem ich zo sebou a budeme si spolunažívať ďaleko od tohoto smutného sveta ..
@9@15 ide čisto o teoretickú otázku, čisto len o to čo by človek chcel... niečo ako chcela by som jazdiť na jednorožcovi... ale je jasné že je to nereálne tu a teraz v tomto svete, ale je to pocit chcenia, a o ten mi ide
Ideálny človek je pre mňa v absolútnom súlade so svojou mysľou. Podľa toho čo si myslí tak koná a dokáže ovládať svoje pocity bez toho aby ich musel nejak násilne potláčať.
chcela by som byť schopná sa porozprávať s kýmkoľvek bez toho aby mi to spôsobovalo problémy, bez napätia, istá si sama sebou, nerozmýšľajúca jednostaj čo si ľudia o mne myslia, nerozklepaná, schopná hovoriť čo si myslím bez toho aby som sa v každej vete zamotala či zasekla lebo sa neviem vyjadriť.. nepôsobiť ustráchane a roztrasene, ale inteligentne, hrdo, trochu tajomne.. nebyť prehnane citlivá a nemať chuť sa rozplakať kedykoľvek na mňa niekto zvýši hlas alebo ma skritizuje.. a zároveň byť hravejšia, veselšia.. a šťastná hlavne.
človek ktorý s absolutnou dokonalosťou vie čo robí. Robí čo chce a to ho robí šťastným bez ohľadu na názory ľudí. Čo si dá ako cieľ to aj dosiahne. Jednoducho človek ktorý pozná a koná svoju vôľu.
Ideálny človek neexistuje ani existovať nebude, lebo všeobecne všetci ta nikdy nemôžu mať radi...ako sa hovorí "ak nemáš nepriateľov tak robis niečo zlé"...proste ľuďom nevyhovies
@trdelniiiq napada ma jeden uryvok... "A či nie je zmyslom ľudského bytia jeho napredovanie?" lebo aj to je honba za nejakym idealom ked sa clovek snazi byt v nicom lepsi alebo on sam lepsi... pre mna osobne znamena stagnacia co je tohto opakom smrt
ide o abstraktný obraz toho, akými vlastnostami by sme chceli disponovat nie diskusia o tom ci je to mozne... a nech mi nikto nevravi že mu ziadna z jeho vlastnosti neprekaza alebo nesposobuje negativne pocity... nevylucuje sa to s tym ze sa clovek ma rad a je relativne spokojny sam so sebou.. (ak by naozaj clovek bol spokojny sam so sebou znamenalo by to ze sa nesnazi nic zmenit teda ze stagnuje a teda umiera) zmyslom ludskeho zivota by malo byt jednoznacne napredovanie... k tomuto foru ma inspirovalo jedno cvicenie, kde sa clovek blizko zoznamuje so svojimi najvacsimi i najmensimi dobrymi i zlymi vlastnostami a po ich pochopeni sa snazi o ich rovnovahu... nejde teda o to ci je to vobec mozne alebo spravne... len ma zaujimalo ak by ste chceli nadobudnut nejake vlastnosti ake by to boli... ktore by ste museli vyrovnat aby sa tie ktore mohli rozvinut... eto psio
ludsky tvor je preto zvedavy, aby nikdy nebol spokojny, pretoze ked bude spokojny nebude sa snazit byt lepsim a umrie.... napada ma este jeden citat "Spokojný? My nikdy nebudeme spokojný, ak by sme boli boli by sme mrtvy!" nejak tak to bolo ked sa hudobnikov opytali ci su so svojim vystupovanim spokojny... ak by boli, nedosiahali by vacsich vysledkov... preto by nemal byt clovek spokojny... samozrejme v zdravej miere, nebudeme extremisti a brať to ako negativnu vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Jednoducho chcem byť dosť kúl (alebo čo) na to, aby som si dokazala najsť partu ludí, ktorí budú ako ja aby sme mihli spolu robiť super spontánne a kreativne veci.
Čo ja viem ... Tak každý má svoje + a - ... Ja som spokojný sám so sebou
darmo sa snazim byt lepsim v niecom,ked sa zaroven v niecom aj zhorsim
a akým by som chcel byť ? ... chcel by som byť nesmirene bohatý aby som sa mohol odizolovať od tohto sveta úplne do preč a ak to niekedy dokážem a nájdem človeka alebo ľudí ktorí ma budú chapať a mať úprimne radi, zoberiem ich zo sebou a budeme si spolunažívať ďaleko od tohoto smutného sveta ..
@9 @15 ide čisto o teoretickú otázku, čisto len o to čo by človek chcel... niečo ako chcela by som jazdiť na jednorožcovi... ale je jasné že je to nereálne tu a teraz v tomto svete, ale je to pocit chcenia, a o ten mi ide
v nedokonalostiach a nonperfekcii (ak take slovo existuje) je artikulovana prirodzenost a to, co (minimalne mne) prinasa potesenie a dava zmysel.
@melancholik bohatstvo nie je vlastnosť
ide o abstraktný obraz toho, akými vlastnostami by sme chceli disponovat nie diskusia o tom ci je to mozne... a nech mi nikto nevravi že mu ziadna z jeho vlastnosti neprekaza alebo nesposobuje negativne pocity... nevylucuje sa to s tym ze sa clovek ma rad a je relativne spokojny sam so sebou.. (ak by naozaj clovek bol spokojny sam so sebou znamenalo by to ze sa nesnazi nic zmenit teda ze stagnuje a teda umiera) zmyslom ludskeho zivota by malo byt jednoznacne napredovanie... k tomuto foru ma inspirovalo jedno cvicenie, kde sa clovek blizko zoznamuje so svojimi najvacsimi i najmensimi dobrymi i zlymi vlastnostami a po ich pochopeni sa snazi o ich rovnovahu... nejde teda o to ci je to vobec mozne alebo spravne... len ma zaujimalo ak by ste chceli nadobudnut nejake vlastnosti ake by to boli... ktore by ste museli vyrovnat aby sa tie ktore mohli rozvinut... eto psio