...obleč si riadne sexy prádielko.. priprav spálňu ...vlastne celý byt.. pokiaľ s niekým bývaš tak ich vyžeň.. zavolaj si priateľa a ďalej to už vieš.. možno nejaký vzrušujúci striptíz..a splň mu niečo čo veľmi chce a ty si to zatiaľ nechcela..
prosim ta len mu nekupuj ziadneho macka,alebo take nieco v podobe hracky!!!!idealny??neviem to musis vediet ty co ma rad co sa mu paci ak zboznuje nejaku skupinu kup mu cd alebo triko tej skupiny ..to sa neda povedat pretoze kazdy chalan ma rad nieco ine tak nam napis co sa mu paci a trochu nam ho opis...
@Ellabella ako mozes tvrdit nech nekupuje macka ked dodavas ze kazdy je iny? co ked ma rad plysacikov alebo ine hracky?
@Lachance pripajam sa k nazoru ze sex nieje darcek potesi to hej, ale je dost nevhodne ho dat na vianoce abo narodeniny ked by vo vztahu mal byt pravidelne!
@Xennus jasné mal by byť pravidelne ale ja som skôr narážala na to.. že by bolo fajn akurát vyskúšať niečo čo dovtedy spolu nerobili.. napr sa to partnerke nepozdávalo ale partner to chcel vyskúšať.. ale pravdu povediac ... napísala som to do tejto diskusie len tak zo srandy.. nič lepšie ma nenapadlo..
Xennus...no hmm to vravis o sebe?neviem podla skusenosti viem,ze reakcia je "jeee dakujem"za chrbtom si mysli kua zase dalsi do zbierky...kazdopadne kazdy si rozumie tomu svojmu a ak ma sklony k plysakom budis.....
@lachance urcite by ta potesilo, keby na narodky nieco cakas..nemuselo by to byt ani nic velke..mozno by stacil kvet, alebo proste nieco. a tvoj partner ta namiesto toto pretiahne? tomu neverim, ani keby som tomu veril
@Peter_piper keby ten sex bol iný ako obvykle..tak neviem prečo by ma to nemalo potešiť... a okrem toho ja som skôr za dva darčeky.. a okrem toho nikdy nemám jasnú predstavu o tom čo chcem.. a keď to už chcem tak si to radšej kúpim sama..
som niekde prečítala že by nebolo zle ako originálny darček dať poukážku na dovolenku pri mori na jachte, tak som to vyskúšala a reakcia bola fantastická! Aj nevedela som že sa chlap tak veľmi poteší zo jachtingu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@Lachance pripajam sa k nazoru ze sex nieje darcek potesi to hej, ale je dost nevhodne ho dat na vianoce abo narodeniny ked by vo vztahu mal byt pravidelne!