Už je leto preč a ako to už na Slovensku býva, bolo plné festivalov, eventov. Na ktorých z nich ste boli? Ktorý sa ti najviac páčil? Ktoré "atrakcie" boli podla teba nuda a ktoré boli naopak fakt zábavné? Aký event by si urobil ty, ak by si mohol?
Bola som na Art Feste čo bol nultý ročník . A aj keď bolo málo people ja som sa neskutočne bavila a hlavne na N.O.H.A a najviac ma očaroval Grape Festival
Punkáči ma neskutočne bavili, aj kedˇ druhý deň sa mi tá muzika už zlievala dokopy a to nielen kvôli stejdžom, čo boli príliš blízko pri sebe. Bola som aj na Terchovskom budzogáni, no len na jeden večer - namotala som sa na Kabát a uchvátila ma super atmosféra a nádherné terchovské prostredie. Najviac sa mi však páčilo na Bukovej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a keby som ja mal spraviť nejaký festival, tak jedine niečo na spôsob švajčiarskeho Avo Session
a ešte bol super víkend 14.-15.máj, keď sme boli v topolčanoch a v bystrici s dvomi parádnymi kapelami a brutálne sme si to užili
Trochu ma ale toto sklamal zrušený Minikvas...