ideál? ideál nie je... potrebujem niečo špeciálne, zaujímavé, pokojne nech mu aj skáče hlas, ale nech ma to dostane. nemám rada technickú čistotu, to je nuda.
milujem toma waitsa a to, ako mu to chrapčí, div sa nedogrcá, to ako recituje, ako kričí, tú hysterickosť.
rovnako milujem aj hlas thoma yorkeho, ktorý je zas v tak zvláštnej polohe, pre mnohých úplne neprijateľnej. zas taký naliehavý, silno osobitý.
alebo aj hlas chrisa cornera, ktorý na mňa pôsobí neskonale sexuálne.
ideál neexistuje ale môj osobný favorit je Thom yorke. ale to nie je len spev, jeho prejav a cit s akým spieva sú úžasné.
ale celkovo by som povedala že sa mi páčia skôr vyššie hlasy mužské. ale zas nie dievčenské, aký má napr. brian molko. preto sa mi celé placebo nepáči.
úžasný hlas má Caleb Followill z Kings Of Leon...taký polohysterický chraplák.
na druhej strane je zas Louis Armstrong a Barry White. tým to spievalo
Ideál neexistuje, každý hlas je iný, a keby boli rovnaké, nestálo by to za nič. Ale tak napríklad mňa oslovuje Lata Mangeskhar, Tarja Turunen, Mahalia Jackson, Asha Bhosle... Najväčšmi však Lata
Zháňame speváčku, žánrovo nič konkrétne, jediná podmienka je mať mikrofón prepojený s pc a prístup na internet. Sme skupina ľudí, tvoriaca hudbu formou internetových kolaborácií, takže ak niekoho poznáte, ozvite sa. Vďaka.
kazdy hlas ma nieco do seba.. ano su aj vynimky mne s paci hlas spevaka z Kings of leon a aj hlas Axla z GNR ten jeho méčak za vsetky drobne a ani spevak z Creed neni zly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
kazdy hlas ma v sebe to caro, ktore dokaze niektorych ludi opantať
milujem toma waitsa a to, ako mu to chrapčí, div sa nedogrcá, to ako recituje, ako kričí, tú hysterickosť.
rovnako milujem aj hlas thoma yorkeho, ktorý je zas v tak zvláštnej polohe, pre mnohých úplne neprijateľnej. zas taký naliehavý, silno osobitý.
alebo aj hlas chrisa cornera, ktorý na mňa pôsobí neskonale sexuálne.
a
Van Morrison v obdobi Astral Weeks
a
inak to co ostatni - ideal je subjektivny
ale celkovo by som povedala že sa mi páčia skôr vyššie hlasy mužské. ale zas nie dievčenské, aký má napr. brian molko. preto sa mi celé placebo nepáči.
úžasný hlas má Caleb Followill z Kings Of Leon...taký polohysterický chraplák.
na druhej strane je zas Louis Armstrong a Barry White. tým to spievalo
ale tak celkovo sa môžem aj roztopiť z hrubého mužského hlasu áááách