Ahojte. Chcela by som sa Vás spýtať na to, ako by mal vyzerať Váš budúci alebo ideálny partner. Potrebujem to do školy, takže budem vďačná za všetky odpovede Prosím napíšte 5 vlastností, ktoré by mal mať a 5 vlastností, ktoré by nemal mať Ďakujééééé
mal by byť spontánny, trpezlivý, rozumný, vtipný, úprimný.....................
nemal by byť agresívny, výbušný, príliš sentimentálny, náladový, žiarlivý
presne taká aká bola ex... ( (((( )
velmi..živá,spontánna,inteligentna,vtipna,nasluchajuca,verna,a v sexe sme si velmi sedeli
na druhú stranu bola prilišna ukecanosť,zaujem byt stredobod pozornosti,vlastnosť 'rychlejšie poviem ako premyslím' a prílišná živosť na škodu...
akurat som dnes pisala kamosovi, ze som nasla idealneho chlapa len skoda, ze je to postava v seriali
ale dobre no aky by mal byt: inteligentny, zdravo sebavedomy, starostlivy, zodpovedny a uprimny.
a aky by byt nemal: lenivy, nesamostatny, prelietavy, nerozhodny a na co som specialne alergicka su tie typy co naslubuju hory-doly a potom vam zo dna na den zmiznu zo zivota.
ten moj je najideal pre mna. s nikym inym si neviem predstavit buduci spolocny zivot.
vazim si na nom vela veci, aj to, ze existuje ale tak vlastnosti:
- neklame, radsej povie aj tie ´neprijemne´ veci,
-je mimoriadne starostlivy a vsima si na mne kazdy detail, vidi, ked mi nieco je, my uz obcas vieme aj co chce ten druhy povedat.
-vzdy dodrzi,co povie. to sa mi na muzoch paci.
-ked vidi,ze nie som óká, tak sa snazi urobit vsetko pre to, aby som bola. Vie ma rozosmiat,aj ked je zo mna placuca trapka
- je inteligentny a zboznujem jeho humor, aj ked obcas jedini, kto sa smeje smeprave my dvaja co uz no.
-pamätá si, ked nieco poviem, nase vyrocia, vsetko..
-rád má hockedy len tak niečim prekvapí, nenudim sa s nim.
-je pracovity.
jedine,co ma obcas stve je to, ze veci do skoly sa mu totalne nechce robit a casto krat na to kasle a ja sa ho aj snazim nejak skusat a tak ale vzdy to dopadne inak. Ale tak vzdy to nejak dá, ale ak by chcel, tak by mohol mat ovela lepsie vysledky, ale tak viem, ze to nie je pre neho prvorade..proste má naviac podla mna.
Najidealnejsieho som uz nasla. A nema ziadne zle vlastnosti... Sice kedysi jednu ano, ale zmenil sa a teraz je pre mna vsetkym. (laskavy, starostlivy, skromny, inteligentny, pracovity)
verny, mal by sa smiat mojim vtipom, zodpovedny, starostlivy, pracovity, mal by si stat za slovom
nemal by byt arogantny, bez zmyslu pre humor, prelietavy, nerozhodny, sebecky
no keď do školy, tak aj normálne odpoviem...
Vtipný, nezávislý (alebo aspoň vie čo chce a niečo pre to aj robí), inteligentný, kreatívny a všeobecne dobrý človek proste postačí
No a nech nie je agresívny, mentálne nevyzretý, homofóbny, hlúpy,.. skrátka nech nie je kretén
je to jedno, i tak si tvoje pudy vyberu tvojho partnera za teba ak by sa ti nepacil, tak moze byt i moralny boh, i tak je mu to na nic.....
PS: idealneho partnera by si nechcela, prisiel by ti nudny, lebo by nemal tu "originalnu iskru"...praveze ak je nejaky chlap trocha debil, ale nie prilis, ak je trocha kreten, ale nie prilis, ak je uchylny, ale nie prilis, ak je lahkovazny, ale nie prilis, tak je zaujimavejsi pre priemernu slovensku zenu, ako normalny, slusny, zodpovedny chlap
Môj ideálny muž je cieľavedomý, humorná, starostlivý, predvídavý a čo je úplne najviac ,on vie čo potrebujem :3 ešte lepšie ako ja.. No a je hroozne múdry.
Myslím si ze som toho ideálneho našla
-Je verný, svojsky inteligentný, pracovitý, kutil ako ja, má rovnaký zmysel pre humor čo je výnimočné, milujúci, podporujúci ma v každej blbine čo si vymyslim, kuchár skvelý čo je u mňa podmienka, dokáže si ma zastať ale aj povedať keď som spravila chybu, je spravodlivý čo na ňom milujem, na prvom mieste som uňho ja, je starostlivy, vždy sa presne trafí do toho čo chcem aj keď som mu o tom nepovedala, je vsimavy a vnímavý keď mi niečo je hneď to zbadá a snaží sa ma upokojiť, pritom je citlivý, nevulgarny, nie je povysenecky uvedomuje si svoje chyby, miluje rovnaké veci, máme rovnaké záujmy, dokážeme presne naraz povedať nie že presne to isté slovo ale aj tá veta sa nám už podarila, a hlavne vie kto som a chápe to, neprekáža mu to ale práve to miluje a je jediný človek s ktorým môžem viesť produktívnu konverzáciu o hocijakej veci aj o tých čo iný ľudia neznesu tak on jediný pred tým neuteka.. Neviem si predstavit život s kýmkoľvek iným koho poznám a neviem si predstavit že by som spoznala niekoho lepšieho ako je on... A už by aj stačilo
Taký zeby mal nedostatky ale mam ja a za ktoré sa hanbim aby som sa pred nim nehanbila za seba. A vyzorovo to nebudem hovoriť lebo zas by tu došlo komando že na vzhlade nezalezi a blabla
+ anarchistka, ateistka (alebo aspon agnosticka), mala by mat rada zvierata, mala by chciet so mnou cestovat (nie sa vyvalovat na plazi), mala by byt aziatka
To co urcite nechcem je presny opak toho co chcem, takze to nema vyznam pisat. Absenciu tych poslednych dvoch veci by som preglgol, ale tych prvych troch ani za boha.
5 mala / A, Verná ! (top topov)
B, Pozitívne mysliaca
C, Vtipná
D, Zhovorčivá
E , Mala by tolerovať moje postoje
5 nemala / A, By holdovať alkoholu ani fajčiť
(viem že to neni vlastnosť ale neni to pekné si myslím)
B, by byť samonasierací typ
C, By sa stále sťažovať a byť negativistka
D , by sa predomnou zhadzovať rečami ako "Nechápem ako môžeš chodiť s niekym ako som ja" - to je uplne najhoršia vec asi fakt ano
E ,By ma nútiť aby som jej predstavil rodičov
aktualne som zadany ale ked sa mam pozriet ze ake by mali byt vlastnsoti idealneho partnera tak asi taketo:
mala by mat:
a) verna, oci len pre mna
b) rešpektovať moje nazory, zasady a zaluby
c) vtipna, vie si urobit srandu aj zo mna aj zo seba
d) komunikativna, neboji sa chopit iniciativi v rozhovore
e) inteligencne priblizne na mojej urovni
+bonus f) mala by mat iskru nieco cim ma zaujme
nemala by byt/mat/sa:
a) urazat , nech neberie vsetky veci mierene na jej osobu tak strasne vazne a osobne
b) brat vsetko moc vazne
c) namyslena
d) panovacna
e)ziadne drogy (neznesiem) ale nemala by ani fajcit (ale to este tolerujem)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Hrejú nás rovnaké myšlienky,
štípu nás rovnaké poznámky,
rovnakým veciam sa smejeme,
spolu zrejeme.
Vadia nám rovnaké blbosti,
rovnako sa hádame do kosti,
voniame blízkymi vôňami,
tá tvoja vonia mi.
Hľadíme rovnakými očami,
hladíme rovnakými prstami
rovnaké vrásky rovnakých čiel
a susedných tiel.
Nesieme rovnaké starosti,
rovnaké okno sa zarosí,
keď vedľa seba dýchame
ten istý vzduch.
S tebou som bez rozpakov.
Dúfam, že navždy rovnako.
Blúdime rovnakými mestami,
niekedy opačnými cestami
tlačíme sa k rovnakým cieľom,
každý svojím dielom.
Hrejú nás rovnaké myšlienky,
štípu nás rovnaké poznámky,
rovnakým veciam sa smejeme,
spolu zrejeme.
S tebou som bez rozpakov.
Dúfam, že navždy rovnako.
Rovnaké večery, rovnaké rána,
rovnaká vŕzgajúca brána,
električka s tým istým číslom
budí nás zo sna.
Takto to mám rád.
Takto to mám rád.
pozitivne - verny, vtipny (resp mať taky fajn udereny zmysel pre humor), spolahlivy, doverujuci, pozitivne naladeny
tie druhe - aby nemal paranoidne stavy, neverny, klamar, nespolahlivy, totalny flegmatik vo všetkom, a tak
- povýšenecká, hlúpa, falošná, nepríjemná, sebecká, (a aj tak dodám poslednú vlastnosť : necitlivá - chladná)
nemal by byť agresívny, výbušný, príliš sentimentálny, náladový, žiarlivý
velmi..živá,spontánna,inteligentna,vtipna,nasluchajuca,verna,a v sexe sme si velmi sedeli
na druhú stranu bola prilišna ukecanosť,zaujem byt stredobod pozornosti,vlastnosť 'rychlejšie poviem ako premyslím' a prílišná živosť na škodu...
ale dobre no aky by mal byt: inteligentny, zdravo sebavedomy, starostlivy, zodpovedny a uprimny.
a aky by byt nemal: lenivy, nesamostatny, prelietavy, nerozhodny a na co som specialne alergicka su tie typy co naslubuju hory-doly a potom vam zo dna na den zmiznu zo zivota.
vazim si na nom vela veci, aj to, ze existuje ale tak vlastnosti:
- neklame, radsej povie aj tie ´neprijemne´ veci,
-je mimoriadne starostlivy a vsima si na mne kazdy detail, vidi, ked mi nieco je, my uz obcas vieme aj co chce ten druhy povedat.
-vzdy dodrzi,co povie. to sa mi na muzoch paci.
-ked vidi,ze nie som óká, tak sa snazi urobit vsetko pre to, aby som bola. Vie ma rozosmiat,aj ked je zo mna placuca trapka
- je inteligentny a zboznujem jeho humor, aj ked obcas jedini, kto sa smeje smeprave my dvaja co uz no.
-pamätá si, ked nieco poviem, nase vyrocia, vsetko..
-rád má hockedy len tak niečim prekvapí, nenudim sa s nim.
-je pracovity.
jedine,co ma obcas stve je to, ze veci do skoly sa mu totalne nechce robit a casto krat na to kasle a ja sa ho aj snazim nejak skusat a tak ale vzdy to dopadne inak. Ale tak vzdy to nejak dá, ale ak by chcel, tak by mohol mat ovela lepsie vysledky, ale tak viem, ze to nie je pre neho prvorade..proste má naviac podla mna.
nemal by byt arogantny, bez zmyslu pre humor, prelietavy, nerozhodny, sebecky
Vtipný, nezávislý (alebo aspoň vie čo chce a niečo pre to aj robí), inteligentný, kreatívny a všeobecne dobrý človek proste postačí
No a nech nie je agresívny, mentálne nevyzretý, homofóbny, hlúpy,.. skrátka nech nie je kretén
nemal: nespoľahlivý, falošný, neochotný, neverný, nudný
(a keď takto píšem takýto zoznam +ov a -ov, tak si uvedomujem, ako som niekde úplne mimo ... )
starostlivy, vtipny, slusny, mudry a verny.
PS: idealneho partnera by si nechcela, prisiel by ti nudny, lebo by nemal tu "originalnu iskru"...praveze ak je nejaky chlap trocha debil, ale nie prilis, ak je trocha kreten, ale nie prilis, ak je uchylny, ale nie prilis, ak je lahkovazny, ale nie prilis, tak je zaujimavejsi pre priemernu slovensku zenu, ako normalny, slusny, zodpovedny chlap
Čo mi žerie nervy... jeho prehnané sebavedomie
-Je verný, svojsky inteligentný, pracovitý, kutil ako ja, má rovnaký zmysel pre humor čo je výnimočné, milujúci, podporujúci ma v každej blbine čo si vymyslim, kuchár skvelý čo je u mňa podmienka, dokáže si ma zastať ale aj povedať keď som spravila chybu, je spravodlivý čo na ňom milujem, na prvom mieste som uňho ja, je starostlivy, vždy sa presne trafí do toho čo chcem aj keď som mu o tom nepovedala, je vsimavy a vnímavý keď mi niečo je hneď to zbadá a snaží sa ma upokojiť, pritom je citlivý, nevulgarny, nie je povysenecky uvedomuje si svoje chyby, miluje rovnaké veci, máme rovnaké záujmy, dokážeme presne naraz povedať nie že presne to isté slovo ale aj tá veta sa nám už podarila, a hlavne vie kto som a chápe to, neprekáža mu to ale práve to miluje a je jediný človek s ktorým môžem viesť produktívnu konverzáciu o hocijakej veci aj o tých čo iný ľudia neznesu tak on jediný pred tým neuteka.. Neviem si predstavit život s kýmkoľvek iným koho poznám a neviem si predstavit že by som spoznala niekoho lepšieho ako je on... A už by aj stačilo
+ anarchistka, ateistka (alebo aspon agnosticka), mala by mat rada zvierata, mala by chciet so mnou cestovat (nie sa vyvalovat na plazi), mala by byt aziatka
To co urcite nechcem je presny opak toho co chcem, takze to nema vyznam pisat. Absenciu tych poslednych dvoch veci by som preglgol, ale tych prvych troch ani za boha.
B, Pozitívne mysliaca
C, Vtipná
D, Zhovorčivá
E , Mala by tolerovať moje postoje
5 nemala / A, By holdovať alkoholu ani fajčiť
(viem že to neni vlastnosť ale neni to pekné si myslím)
B, by byť samonasierací typ
C, By sa stále sťažovať a byť negativistka
D , by sa predomnou zhadzovať rečami ako "Nechápem ako môžeš chodiť s niekym ako som ja" - to je uplne najhoršia vec asi fakt ano
E ,By ma nútiť aby som jej predstavil rodičov
A) verný
gentleman
C) veriaci
D) vtipný
E) komunikatívny (nemá problém s komunikáciou s hocikým)
Nemal by:
A) brať drogy a fajčiť
byť suchár
C) byť namyslený a vyvyšovať sa
D) zhadzovať samého seba
E) negativista
mala by mat:
a) verna, oci len pre mna
b) rešpektovať moje nazory, zasady a zaluby
c) vtipna, vie si urobit srandu aj zo mna aj zo seba
d) komunikativna, neboji sa chopit iniciativi v rozhovore
e) inteligencne priblizne na mojej urovni
+bonus f) mala by mat iskru nieco cim ma zaujme
nemala by byt/mat/sa:
a) urazat , nech neberie vsetky veci mierene na jej osobu tak strasne vazne a osobne
b) brat vsetko moc vazne
c) namyslena
d) panovacna
e)ziadne drogy (neznesiem) ale nemala by ani fajcit (ale to este tolerujem)