že mi dieťa zaspí o 18:00 sadnem za comp, vypijem pivko, mužovi niekto zviaže ústa a oddychujem do 21:00 a potom do 5 min. zaspím
REALITA: dieťa mi zaspí o 21:00, sadnem za comp, vypijem pivko, muž do mňa dačo hučí (nikdy neviem presne že čo ) a oddychujem potom do polnoci, lebo skôr nezaspím a keď si ľahnem spať, ešte ďalšiu hodinu sa prevaľujem v posteli
@lovinme nijaké... stratil sa vzájomný záujem, niečo v štýle ako Homer, prídem domov, vyložím nohy, otvorím pivo a dajte mi pokoj Obojstranne...
Mám taký pocit, že muž po svadbe si myslí, že už nie je o čo bojovať, čiže sa podľa toho aj chová... žena mu to zas vyčíta, až kým nerezignuje a nezačne sa tak chovať aj ona...
Určite nehovorím za všetkých, ale aspoň u nás to tak je... Inak v celku spokojne
Ideálny je presne taký, aký som prežila napr. dnes. S priateľom. Je jedno čo robíme, kde sme. Hlavne, že sme spolu. Je to klišé, ale je to absolútna pravda, nič ma nepoteší viac ako keď s ním ležím v objatí
(pozn. možno by to s tým princom a princeznou dopadnúť pekne aj mohlo, ale to by najprv tie princeznovské rozprávky museli pozerať aj chlapi aby vedeli, ako má taký princ vyzerať )
@demonicbass inak ako teraz si my dosť rázne rozdrvila moje ilúzie. a teraz to myslím dosť že vážne. lebo ja si celý život hovorím, že nechcem skončiť v manželstve ako sú moji rodičia a ono to asi tak vždy dopadne...
@danica123 moji rodičia sa zase strašne radi hádajú tak u nás býva veselo ale majú sa strašne radi žiaden vzťah nie je ideálny, na vzťahoch treba pracovať...atď atď.
taky ako bol vcera ... ıst na gurman fest, vypıt sı nejake dobre vınko, potom ıst na akcıu a pretancovat s frajerom celu noc... este by sa tam h6odıl nejaky sex ale tak.... ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale nebavilo by ma vysedávanie v baroch...
momentálne je neideál lebo som v tej posteli sama
zena, dieta v posteli, pozeranie dobreho filmu abo divadlo...
a lisi sa to tym, ze lezim v posteli a snivam o takych veceroch
nestazujem sa, premyslam ako zveladim izbu kym byvam este doma
Teraz som strašne unavená a chcem ísť spať, takže je to víkend aký si predstavujem, lebo ma unavili super veci. Len sa nevládzem postaviť
(ach)
REALITA: dieťa mi zaspí o 21:00, sadnem za comp, vypijem pivko, muž do mňa dačo hučí (nikdy neviem presne že čo ) a oddychujem potom do polnoci, lebo skôr nezaspím a keď si ľahnem spať, ešte ďalšiu hodinu sa prevaľujem v posteli
Jednoznačne nejaká dobrá kniha, film s ľuďmi ktorých mám rada, byť s nimi vonku, a raz za čas nejaká tá menšia party. nič špeciálne
Mám taký pocit, že muž po svadbe si myslí, že už nie je o čo bojovať, čiže sa podľa toho aj chová... žena mu to zas vyčíta, až kým nerezignuje a nezačne sa tak chovať aj ona...
Určite nehovorím za všetkých, ale aspoň u nás to tak je... Inak v celku spokojne
alebo turistika alebo prosto hocičo iné
ono zvykne to byť aj tak, že keď neprídu problémy po svadbe, tak po dieťati určite
@danica123 ako výstrahu aby sme tak nedopadli
(pozn. možno by to s tým princom a princeznou dopadnúť pekne aj mohlo, ale to by najprv tie princeznovské rozprávky museli pozerať aj chlapi aby vedeli, ako má taký princ vyzerať )
@demonicbass inak ako teraz si my dosť rázne rozdrvila moje ilúzie. a teraz to myslím dosť že vážne. lebo ja si celý život hovorím, že nechcem skončiť v manželstve ako sú moji rodičia a ono to asi tak vždy dopadne...
ale nie, veď nemusíš skončiť v manželstve a aj keď skončíš, tak nemusí byť presne také...
Realita- bola som v práci
A v druhý tuleniť v posteli s kopou dobrého žrádla a filmami a ps3.
Amen.
jedlo
pitivo
fajčivo
teplo- slnko, leto
niečo ako @14 možno