vies co sprav zautoc jej na vitalne body Napriklad spoj ukazovak a prostrednik a vystri ich, ostatne nechaj skrčene. A ked pride tak jej rychlym, ale nie silnym uderom tymito prstami zabodni do krcnej jamky tlsta drbne na zem jak kabela Vazne skus to
tym sa moze zamedzit prisun krvy do mozgu nie ? sak xena to robievala ale ne toto je vazne kamosov asi vynechas lebo s babami sa chalani nebiju to je jasne takze ja neviem niake nadupane kamosky ? ale pokial je tucna nemal by byt problem jej utiect
6 - mno neviem, ale mna na tom nevzrusovalo vobec nic, len som lutoval tie chudatka, co dostavali a nechapal som, ako moze byt take jemne stvorenie, ako je holka, schopne takej surovosti, fakt to bolo hnusne, bez srandy...
jaaaj taketo reci sme mi mavali na zakladke a ta dostane na hubuu a nic nikdy s toho nbolo a to akoze preco len tak?saaak ju kopni do p uvidis jak sa zroluje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
keby neni tucna tak by som napisal ze sa pobite v bahne
slim & fat
moja rada... ked uz bitka... napluj jej do ksichtu, dupni na nohu a fic kade lahsie prec
Dpc sak uz chcem aj po papuli!