Tak, ako som si všimol, uchytilo sa tu v poslednej dobe pár hier, tak ja vymyslím tiež nejakú... Skúste hádať, na čo myslím... Pýtajte sa otázky, a je tu aj nápoveda: Je to v mojej izbe
nie, používam to veľmi málo... niekedy na odreagovanie, ale najviac to zaujalo môjho kamaráta, ktorý ma s tým furt otravoval, tak som to vyhodil z okna... ani neviem ako sa to dostlao späť domov
ani svetlo, ani psie hovno tu nemám... svetlo preto, že už rok nám nejde luster, tak si svietim s lampičkou, tato nemá na také "hlúposti" ako je svelto čas
čo máš tam vibrátor... to je predsa jasné Kamarát to vyhodil lebo si myslel že ti to netreba Keď máš jeho dám sem reKlamu! taKže ma uKameňujte ale tá pesničKa je proste po piči!
...ved to pouziva velmi malo..... ...a comp pouziva myslim ze asi casto... ...su to dievcenske tangace? ...dava to celkom logiku... ked to tak zaujimalo tvojho kamosa...a nepouzivas to velmi ....
nie, nemam vibrator, kiez by som mal.. ale nie, zevraj je to o nicom... ani kluc... ale vcera sa mi na zastavke pri sedeni zasekol do lavicky! autobus ide o 5 minut, a ja sa tam snazim vytiahnut kluce odtial!! sa mi aj klucenka rozrhla jak som tahal, ale nejako som to vytiahol, kluce to nie su, tie mame v "budke" na chodbe
NO KEBY SOM MAL DOMA tangace, co nepatria samozrjeme mojej segre, tak sa ich ani nepustim, nie to ich vyhodit oknom ani hiphop to nie je, ani to hlupe video hadajte hadajte...
bumerang som mal naposledy ked som mal 10, zlomil sa... potom som chcel novy z tesca, za 30sk, ale mama mi ho nechcela kupit..tak som sa na nu urazil, nekomunikoval som... a aj tak mi ho nekupila ale celkom sranda je s tym
aha, uz len 24 nazorov a ukazes nam fotku...a ten kto uhadne etse pred tym ze co to je tak daco vyhra? bude oceneny? nech mam inspiraciu......asi nie....
...neviem ci tak skoro tu bude 75 komentov ....nikto uz sem nepise okrem mna....uz budem tiez len pozorovat co sa tu deje...kto sem pise a tak...ale nic neslubujem
@71 , áno, presne, len komentujte, komentujte, ale asi to presunieme o 25 komentov naviac, nakolko polovica komentárov je mojich , áno, presne až 100 komentov... a hádajte, ak chcete vidieť fotku, z ktorej asi moc nezistíte, lebo to je taká hovadina, že to nikto asi nemá doma
@75 - verejna pochvala pre nemesis93-a ... ty to fakt čítaš, a... nožík to nie je... hovorím, že to asi nikto nemá doma, najbližšie miesto, kde by ste to kúpili, je asi čínsky "35-korunový obchod", a moja mama to priniesla s nejakej prezentácie ...
@85 - prezentacia na 35-tisicovy vysavac ta vec stoji 15korun asi...
nie... ma to tvar ako kuchynske naradie jedno... pouzivas to napr ked robis kolac... nejaky kolac..ale nie kazdy!
ma to krive nozicky, a nozicky sa potom spajaju v jendom bode, s toho bodu vychadza tyc je to vysoke asi 30 cm, tyc je oranzova, nozicky su z nejakeho kovu, je to lahke
*91 tie guličky sa nespájajú vjednom bode...idú od seba.. ale keby si išiel od tých guličiek hore po tyči, na ktorej sú upevnené, tie guličky sú malé, d=0,5cm asi... prejdeš k bodu, kde sa tie tyčky ukončujú, a z toho bodu ide kolmo tyčka, asi 10cm dlhá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
129 komentov
a poviem, že to nie je ani marřan, je to zo zeme
ani ultra...nfm co delo ...
@31 nooo, hadaaj... nejaku "haraburdu"
@38 - joo presne
Alebo tam mas lopatu?
Odpalene repraky?
@53 ale jasne ked to bude baba, tak jej dam pusu ... aa... ked to bude chalan, tak... ece neco vymyslim
a urobim vitazovi videoblog, ze taku hovadinu uhadol
a ece jendu vec mam pre vas, ale to je prekvapko,
a uecite bude velke GRATULUJEM!
@59 - ked nevyhra, tak ty budes prva, lebo am tu otravujes asi najviac
@60 - ano, ale s hrncom to ma malo spolocneho
Kamarat ta s nou furt otravoval ze sa v nej chce kupat tak si ju vyhodil z okna a matka ti ju dala naspat lebo si myslela ze si ju chcel
@64 - ok, tak pockaj 2 roky
Je to vlastne velka lyzica ktora vlastne nie je lyzica a je tym padom zbytocna.
Kamarat ta s nou trieskal po hlave a tak si ju vyhodil z okna. Zvysok uz poznas
Dajme si to dokopy: je to mensie ako pocitac a vacsie ako lyzica, da sa s tym otravovat, vyhodit z balkona a mama to moze doniest naspat.
Je to dreveny nozik.
nie... ma to tvar ako kuchynske naradie jedno... pouzivas to napr ked robis kolac... nejaky kolac..ale nie kazdy!
ma to krive nozicky, a nozicky sa potom spajaju v jendom bode, s toho bodu vychadza tyc je to vysoke asi 30 cm, tyc je oranzova, nozicky su z nejakeho kovu, je to lahke
Je to lahka, oranzovo cierna kokotina na nie kazdy kolac s nozickamy ukoncenymi gulickami, spajajucimi sa v jednom bode.
Vyklop to nech mame pokoj
Je to taka ta podlozka na babovku, ne?
predstavujem noveho smajla: >D
" target="_blank"> - toto je tá vec a hádajteeee
dúfam, že sa to dobre zobrazilo...
toto je kompletný link
=> » www.birdz.sk/webka/murcatko/...
CONGRATULATIONS .D
jasne ze je to na hlavu
Ze ma to nenapadlo. Len ja som to mal cele v ciernom.
To sa má nasadiť na hlavu alebo čo sa s tým má robiť??