jedine na druhu stranu jazier sa vyvalim a vypočujem si s horykze a kuknem ohnostroj, alebo ked sa mi nebude chciet sadnem na balkom a budem sa kukat z domu .este uvidim-
ale tuto akciu uz par rokov sabotujem, z roka na rok horsie.
to si radsej dva kebaby kupim fakt.
ludia ale fakt co vas na tom láka? ale vazne sa pytam. ja som jeden rok aj bola taka, ze prelomim lady, tak sme sli s kamosmi a pri brane sme sa otocili, lebo ten batalion opitych nastrocnych decák válajucich sa o piatej po zemi, miliony ludi, predrazene vsetko, hluk, ani nie moc dobra muzka, tlačenka, ani kofolu ci clovek neekupi poriadne,alebo aj kupi ale po hodine cakania v rade no ja vazne nevidim ziaden plus, ale proti gustu ziaden..
@pijemzelenycaj clovek sa aspon odputa od ucenia, samoty doma pri hudbe s kamosmi, pripadne nove tvare spoznam atd. podla mna urcite lepsie ako na nejakej diskoteke vnutri kde je neprestajna tlacenica a dost casto nafiguu hudba, tu su celkom fajn kapely a ohnoatroj za tu cenu, kde je vela vyhod ako za crnu vstupu na diskoteku a je to len raz do roka, takze tak
@dannyd14 no ok ved kazdemu sa paci nieco ine. ale tak ja ani diskoteky nemam rada. a bola som raz na terchovskom budzogani a ten sa mi viac pacil inak xD
je to tam fakt hrozne chodia sa tam asi 13rocne deti najebkat. bola som tam este neviem kedy s partiou kamosov, ktori ma tam nechali a isli naspat domov na aute a ja som bola sama medzi asi 800000 ludmi (ale nasla som si novu partiu
dalsi ork sa tam utopil znamy
a naposledy sme to boli skusit a odisli sme po rekordnych 8mych minutach
@pijemzelenycaj ved ani ja uz, iba kedysi, jednak je to drahe a jednak ako som spomenul tlacenice... uz len take tie udalosti raz za cas ako open air atd. take venkovske su best
@pijemzelenycaj on bol znamy skoro kazdeho v TT, kedze to bol megamoc spolocensky a vtipny chalan a kam prisiel, tam o nom vsetci vedeli. bolo to dost smutne : ( odvtedy som vzdy v strese, ked su nejake akcie pobliz vody
@16@18@20@kittyboo nj, "live fast, leave..
žil a .."žiaril´ krátko, ale o to silnejšie..
@antifunebracka tak ked sa na nejakom koncerte letnom festivale decká ože.. + zhúlia ...ehmň dajú si 1 - 2 - 3, resp. pár drinkov, a šňupov, tak sa až taká strašná vec pre štát a europu nestane,
sú aj horšie veci..
(hej a viem čo za sodomy-gomory sa stvárajú na tích letních akciách..
a ked už, tak lepšie tam nabehnut PRED akciou, krátko pred festivalom, a kontrolovat či tam není žiadny tvrdý alkohol, drogy, + zabezpečit a nevpustit nikoho s týmito.. (jako na štadiónoch..)
ovšem zas, nevyhadzovat ludí čo si tam berú napr. 2 - 3 radlery a 2marišky :p :happy: a pod. pitivo..
(abo 1rum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
jedine na druhu stranu jazier sa vyvalim a vypočujem si s horykze a kuknem ohnostroj, alebo ked sa mi nebude chciet sadnem na balkom a budem sa kukat z domu .este uvidim-
ale tuto akciu uz par rokov sabotujem, z roka na rok horsie.
to si radsej dva kebaby kupim fakt.
ja som mala ist, ale program je napc tak na to kaslem.. Keby som aspon pila, by to bolo o inom
dalsi ork sa tam utopil znamy
a naposledy sme to boli skusit a odisli sme po rekordnych 8mych minutach
žil a .."žiaril´ krátko, ale o to silnejšie..
@antifunebracka tak ked sa na nejakom koncerte letnom festivale decká ože.. + zhúlia ...ehmň dajú si 1 - 2 - 3, resp. pár drinkov, a šňupov, tak sa až taká strašná vec pre štát a europu nestane,
sú aj horšie veci..
(hej a viem čo za sodomy-gomory sa stvárajú na tích letních akciách..
a ked už, tak lepšie tam nabehnut PRED akciou, krátko pred festivalom, a kontrolovat či tam není žiadny tvrdý alkohol, drogy, + zabezpečit a nevpustit nikoho s týmito.. (jako na štadiónoch..)
ovšem zas, nevyhadzovat ludí čo si tam berú napr. 2 - 3 radlery a 2marišky :p :happy: a pod. pitivo..
(abo 1rum
ti dám tipy !!