raz sme boli s @hoperwale - om v lese, ja som sa vzdialila, zrazu som pocula nejake sustanie listov tak som zacala utekat ako trafena a on sa mi potom este smial :´(
@hoperpohroma to poznám, ja som zasa bola v lese s @tikalok -om a videla som v kroví srnku, čo sa na nás pozerá a vôbec sa nehýbala, bolo to čudné. keď sme podišli bližšie, zistili sme, že to nebola srnka ale kvetina
už sa mi to stalo , asi 35 metrov odomňa bol méďa aj keď sa to zdalo ako meter. Pomaly som ustupoval do zadu s plnými gaťami a bez dychu. A prežil som , medveď si ma ani nevšímal.
V alpách keď som bol na lyžovačke som si fotil záprach psov na obrovskej zasneženej lúke a cez cestu v hore som videl 2 mladé sa hrať a strašne podivné zvuky to vydávalo
ja som sa raz stretol s diviakom otočil som sa a rýchlim krokom som sa dal na predieranie húštinou. po pár metroch tam bola jama tak som do nej spadol po vyhrabaní som pokračoval preč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale vravi sa ze rob mrtveho.. ale akoze.. to by som nedal
raz sme boli s @hoperwale - om v lese, ja som sa vzdialila, zrazu som pocula nejake sustanie listov tak som zacala utekat ako trafena a on sa mi potom este smial :´(
a nejdem do lesa uz nikdy :´(
Este na druhy den by sa s nou hral kym by zistil ze je to ohovne.
''MÍŠKA A TY ČO NESPIŠ?''
(
upaľujem od neho čo najďalej
patuskoo, zelinka, hoperpohroma, plyn, flysser, differentgirl, rachel1, gukol, mightysheep, derimax3
40% mŕtvých alebo vážne zranených