ja osm ešte na dovolenke nebol teda na takej skutočnej .. ani nechcem, nemám rád dovolenky (tie tradičné) - neznášam ostrí a priame slnko, teplo a nemusím kúpanie ..
ale keby som mal ísť na 2 týždne napr. do hôr na chatu niekam alebo niečo podobné, idem hneď ... proste niečo (studenšie) niekde kde sa zbavím toho slnka bláznivého aspoň trochu a oddýchnem si
Nejdem, lebo moja mama má také strachy že spadne lietadlo a že na dovolenke bude veľa imigrantov a teroristov. A naviac keď minule spadli tie 3 lietadlá tak už vôbec nechce ísť. Bože.. No i tak ideme do Prahy a Moravy a potom jedine taká "dovolenka" na Slovensku.
Velmi velmi velmi by som chcela. Na 2, pripadne az 4 noci niekam pod Tatry alebo taaaq. Ale este ani neviem, koho by som zmotala na to, aby siel so mnou. :/ A pravdepodobne investujem do bleskozvodu namiesto dovci, tak pojdem aspon do sauny a na masaz a proste vychillujem sa jak kralovna. Ale aj tak to vsetko zavisi od toho, ci ma zoberu na skolu
na dovolenke som nebol asi 7-8 rokov akoze tak ze na tyzden aspon k moru alebo kam no a tak isto nepojdem ani tento rok ale na nejaky vylet ale na 2 dni mozno pojdeme
@Worrye neviem ci to myslis vazne ked to je hentak napisane ale ked ano tak nechapem comu nechapes to akoze kazdy musi mat umyvacku ? a kazdy si musi zakladat na tom aby mal doma luxus alebo co ? nenapadlo ta ze niekto chce zo zivota aj nieco mat nejake zazitky ? a dost ludi si musi na tu dovolenku cely rok aj viac rokov setrit takze nebudu kupovat kktiny aby potom nemali prachy na tu dovolenku
ja vacsinou cestujem v priebehu roka, cize za posledny polrok som bola v 5 nových krajinách (europa,afrika,blizka azia), a skor preferujem objavovat ako lezat na plazi a naberat na vahe. @worrye no ja mam aj umyvacku aj dovolenku..ale predstav si v buducnosti ma viac laka zit nie materialne a nahromadit si haraburdy domov a pretekat sa so susedmi ale radsej zit to zazitkov a skusenosti ktore ti nikto nevezme
chceme ist do Chorvatska lebo som tam nikdy nebola ale asi az v septembri.. ked pojdeme na Slovensko to je tiez dovolenka a chceme nejaky predlzeny vikend v Skotsku...
Ak si aj zoberiem dovolenku, čo by bola škoda ju neminúť, tak to vyzerá tak, že ju presedím doma lebo niet veľmi s kým a čo; a som malý dobrodruh zobrať ruksak a ísť sama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
pôjdem na
tužina groove
drienok
tedxba
stanovačku pri mare
svadbu na východe
vlastný tábor
a to mi bude musieť stačiť
a bude aj.
ale keby som mal ísť na 2 týždne napr. do hôr na chatu niekam alebo niečo podobné, idem hneď ... proste niečo (studenšie) niekde kde sa zbavím toho slnka bláznivého aspoň trochu a oddýchnem si
@worrye no ja mam aj umyvacku aj dovolenku..ale predstav si v buducnosti ma viac laka zit nie materialne a nahromadit si haraburdy domov a pretekat sa so susedmi ale radsej zit to zazitkov a skusenosti ktore ti nikto nevezme
Uvažujem že pôjdem sama