Rock for people (už asi aj skončil) a @votrelec1995 vie o nejakom, lebo naň sám ide AC/DC, Horkýže Slíže,Konflikt, The Paranoid,Karpina, Slobodka,atď...
@neutralnothing hmmm, tak to mi je ľúto a na akú skupinu si chcela ísť? Ja som chcela ísť na TOP FEST na skupinu Billy Talent, ale tiež mi to nejako nevyšlo :/
@sarita621 na kiss a rammstein.. billy talent bol minuly rok v bratislave, tak to uz som bola a vidim, ze mas rada green day, tak ti boli teraz v maji vo viedni a boli super.. bola si??
@neutralnothing a ty si bola??????? ja som nebola a veeeeelmi som z toho nešťastná, ale som čítala na nete , že ASI bude druhá časť ich turné 99 Revolutions, tak snáď je to pravda a dojdú do Prahy , alebo do Viedne ...... a ešte, hmmm.. ja som vedela, že tam budú vo Viedni od minulého roka , z decembra
@sarita621 akoze poznam od nich asi 10 pesniciek a z nich hrali asi tak 3, ale fakt boli super.. tak kukaj a mozno spravia dodatok
@piter09 tam bol problem, ze nebolo moc s kym ist a som si hovorila, ze vsak jul je este daleko, tak to je pohoda a potom ked uz som mala s kym ist a boli aj peniaze na to, tak som zistila, ze to nie je v strede jula, ale najblizsi vikend, tak uz som sa potom na to vykaslala.. ved snad aj o rok tam budu take paradne kapely!!
ak to víde tak na Tomorrowland do Belgicka od 26 do 28 júla , ale najskôr sa musím dostať do francúzska s mati, zrejme v piatok, konečne letíme .........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a keď už to sem dávam tak...ide tam niekto z tohto super mega portálu?
@neutralnothing to je vzdy v juni
ale neviem, naco to davaju na konci juna :/
Topfest sa už konal, takže tento rok už len Uprising, kt. vlastne nezapadá asi do tejto kategórie
@piter09 tam bol problem, ze nebolo moc s kym ist a som si hovorila, ze vsak jul je este daleko, tak to je pohoda a potom ked uz som mala s kym ist a boli aj peniaze na to, tak som zistila, ze to nie je v strede jula, ale najblizsi vikend, tak uz som sa potom na to vykaslala.. ved snad aj o rok tam budu take paradne kapely!!
@sarita621 system of a down v prahe
» festivalcervenik.sk/...
ale.o rockovych neviem
@laurikaaa bola si na hiphop zije ?
Alpa fest, Traktor fest a možno aj Pod parou.
Toto je asi jediný festival, ktorý si nehovorí punkový, ktorý by som ešte rád navštívil, konečne uvidím po dlhom čase Karpinu, jaj
Uprising
Bee Free
Brutal Assault
Terchovský Budzogáň
Grape