dovolenka v maďarsku, ale z môjho pohľadu to dovolenka nie je, ja si ju predstavujem inak, nie že nebudem robiť nič, práve naopak... a preto by som ten pojem skôr aplikovala napríklad na erasmus life 5mesačná dovolenka, miestami učenie, veľmi málo, spoznávanie skvelých ľudí, zážitky... k tomu more, kopec miest, kopec kopcov, a hlavne ten fasa pocit,mať ho každý deň, to je dovolenka u mňa...
no ja som uz bola hehe no neviem ci to bola dovolenka skor predlzene prazdniny v anglicku v aprili a este mozno na tabor a do kupelov na jeden den do bardejova mozno do szarospataku
Tak já na čtrnáct dní do Španělska, týden u moře a týden památky a pak týden Francii.. Památky a asi i Eiffelovka. Pak týden budu u babičky na chatě kdesi v lesích, pojedem na tejden na vodu, pak budu tejden na naší chatě, což znamená žádný výlety delší než 20 km pěšky a víc než 50 km kolo, takže pohoda, pak jedu na tejden na kola a nakonec zkejsnu u babky v lesích.. Až do konce prázdnin.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov