v podstate starej mame (to sa skladáme vždy ako rodina na jej darček, teraz toho bude viac)... ale to tiež len preto, že potrebuje špeciálne diabetické
inak ponožky na Vianoce nedostávam a ani mi to nechýba
ee ale minulý rok som dostala od kamošky také so sobíkom a nechápem čo majú všetci proti ponožkám, podĺa mňa to je super darček ale okrem toho samozrejme treba dať ešte aj niečo iné
som chcela dať,ale s vianočným motívom,ale nenašla som také,tak som ponožky nekúpila ...
a ja by som sa ponožkám potešila,chlpatým teplým,alebo obyč. čiernym pretože ponožiek nie je nikdy dosť
Nejdem dať nikomu nič. Už ma nebaví tá pretvárka, že Vianoce sú o tom, aby hlavne bola rodina pokope a podobné bláboly.
Aj tak budú všetci nasratí, že som im nič nedala a hneď mi to šplechnú do ksichtu...
Takže. Načo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
inak ponožky na Vianoce nedostávam a ani mi to nechýba
Bola by som rada ak by som dostala
a ja sa ťešúvam, ako dostaňem fusaklé a gaťké a pančuché a zas buďem maťi rok vystaranô.
možno dostanem :-S ja sa novému páru vždy poteším, ponožiek proste nikdy nie je dosť
a ja by som sa ponožkám potešila,chlpatým teplým,alebo obyč. čiernym pretože ponožiek nie je nikdy dosť
Aj tak budú všetci nasratí, že som im nič nedala a hneď mi to šplechnú do ksichtu...
Takže. Načo.