rada by som! bohužiaľ som momentálne na mieste, kde neni s kým. ale teším sa, keď odtiaľto vypadnem. zabavím sa. možno opijem. alebo asi určite. uvidíme...
ako ľudia je pravda, že nazývať piatkový večer životom je trochu prehnané, ale na druhej strane celý týždeň trčíme v škole alebo v práci a preto si v piatok nevyraziť, neodreagovať sa je vážna chyba. nejde o to, aby mal človek pocit že wuaaa piatok, konečne sa opijem, ale pocit že paráda, voľno, treba prečistiť hlavu, vidieť kamarátov... potom sa človek stáva zatrpknutým, ak to neurobí (veď aj vidieť na niektorých jedincoch)...
@dconan máš pravdu, veď človek žije iba raz. ale ja to beriem ako spomínanú zatrpknutosť, ľudia si myslia, že je správne, keď v piatok večer budú sedieť pri počítači.
neznasam ked niekto powie ze "piatok sa ide chlastat" .. akoze preco iba patek?? mne by to bolo jedno aj keby cez nromalny sk. rok.. ale celkowo neznasam to slowo "zit" a hlawne kukat sa na "nadrbanych" ludi
@matuliq tuto spravu si napisal presne o pol noci ..to si bol na silvestra pri pc ? ako ..nevravim aby si sa siel najebat jak prasa len preto aby si bol "moderny" ..ale aspon si mohol zdvihnut rit a s rodinou si pekne pripit ,alebo poodpalovat nejake rachejtle a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Dneska sa budem drzat motta: Kdy jsi naposledy udelal neco jinak? Zijes jen jednou!
ako ľudia je pravda, že nazývať piatkový večer životom je trochu prehnané, ale na druhej strane celý týždeň trčíme v škole alebo v práci a preto si v piatok nevyraziť, neodreagovať sa je vážna chyba. nejde o to, aby mal človek pocit že wuaaa piatok, konečne sa opijem, ale pocit že paráda, voľno, treba prečistiť hlavu, vidieť kamarátov... potom sa človek stáva zatrpknutým, ak to neurobí (veď aj vidieť na niektorých jedincoch)...
@dconan máš pravdu, veď človek žije iba raz. ale ja to beriem ako spomínanú zatrpknutosť, ľudia si myslia, že je správne, keď v piatok večer budú sedieť pri počítači.
@cocca-colla DALSI MOJ CLOVEK
to sa mi paci ludia co sa zabavaju
kde si ze tam nieje nik?