to je ta najhorsia akcia co moze byt ..nie co sa tyka hudby ..ale tych ludi,fetakov, strach spat tam lebo vas niekto zapichne v stane ..kradnutie..tycky a tak
@carrie bola si tam?? lebo ja hej... taky skutocne zavisli fetaci a narkomani nedaju 15 eur za listok ..ale ked je nieco zadarmo nahrnu sa tam vsetci ..plus je to pre nich velka sanca okradnut ludi o penazenky mobily aby si mohli zarobit..taktiez prerezavanie stanov nozom im tiez nie je cudzie
@rabbitko hej jasne pre nich je to to naj, hlavne že jedlo a pitie si tam nemôžeš doniesť ani kvapku či omrvinku svojho a všetko si to musíš kupovať za premrštené ceny
@rabbitko tak minimálne piť budú a to určite ak sú feťáci, lebo skoro každý fet dehydruje? mudrlant aj keď sfetovaný človek aj je smädný a napadne ho sa napiť..
@wera55555 mala si uz fet ze ma nazyvas mudrlantom?? ano budu pit ale kupia si mineralku za 1,50 ...ale ja ta neodhovaram mne je uplne jedno kam pojdes
@rabbitko9 myslím že to je jedno či mala alebo nie, ale prestav si nemala som, avšak žiaľbohu donedávna som sa pohybovala v spoločnosti takej, že bez fetu ani nedokázali normálne existovať..
@wera55555 aj ja som sa pohyboval v takej spolocnosti ..ale pointa tohoto celeho bola ina ...ze ja s tym dobre skusenosti nemam a je len na tebe ci si tam das pozor alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
to je na každom fesťáku tak neviem čo robíš paniku
okej nebola som tam, tak neviem..
A k veci, šla by som tam, ale nemám sa tam ako dostať, nemám stan,učite bude škaredé počasie, a nepustia ma tam