@zajkousko a co? hold, v dnesnom globalnom svete to nie je ziadna vynimka a ani na tom nevidim nic zle, ale mozes vymysliet aj nieco vlastne slovenske nech sa paci...
@zajkousko mimochodom hallowen v skutocnosti pochádza z europy a nie z ameriky, len tak informatívne. A to je vela veci, vianoce su v skutocnosti pohansky sviatok a to zimny slnovrat, velká noc je čisto pohansky sviatok atd. Ryba na vianoce bola prvý krat pouzitá asi tak pred 50-60rokmi ked nebolo iné maso okrem ryb na vianoce tak sa to zauživalo a teraz je to symbol vianoc, celý stromcek na vianoce sa pouzil mozno tak pred 200rokmi prvý krat a teraz si bez stromčeka ludia nedokážu ani vianoce predstaviť. Proste takto je vo svete, niečo sa v minulosti zauživalo a ludia o tom ani nerozmýšlajú. Síce neviem čo je to biela noc ale celkovovo myslím na všetko čo človek robí a je zauživané, vždy to musi z volakade pochádzať
Ale prakticky je to jedno z kade to pochádza pokial je tam dobrý umysel a celkovo niečo dobré.
Bol som v Blave.. mal som to blízko z Brna. Ale, neohúrilo ma to. Hlavne ten blavácky prízvuk. A čakať 30min. na bagetu.. to je také blavacké. Keďže východňar na západe, je to iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ale prakticky je to jedno z kade to pochádza pokial je tam dobrý umysel a celkovo niečo dobré.
ako povieš rovnica