@amorko ja už nemusím nič jesť ale chystám sa ešte na slané pečivo ale začal som kapustnicou ( 2x ) potom 4 taniere šalát a šnicla ( medzi tým sladké ) a teraz to pečivo
ja som bola o piatej na vianočnej.. v evanjelickom kostole, tam polnočná neni.. a naši idú aj do katolíckeho na polnočnú, ale to asi nepôjdem, plánujem ísť von..
@amorko ta bo vun je pri**bany blavak, čom asi ? ... birdz je jedno z najmenej slobodnych for ake poznam ... taka mala internetova diktatura neobmedzeneho admina a jeho ritopichov, predpokladam ze aj toto zachvilu vymazu
@tinka246 nooo me poraži takoj ňeňe nezapomnul jak by som mohol.. ci bože ta s tebu mi nepísal tak dluho..znaš keľo vecoch še pomenilo počekaj poc na ts
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
@heatrow pivo som nepil nemiešam ak pijem víno
normálne že mi to dali zeleným a nie červeným normalne sa to ľudzom pači ta me poranda takoj
tak why?
@mumford toto je priklad zavislosti na nete , obliekas sa a popritom este stihas pisat do fora na birdzi
...........filip