@20 ale nehovor mu, ze teraz byvam u vas u susedov, jeho by sa velmi dotklo, keby som mu neoznamila, ze sme sa prestahovali ma sest prstov, ale na oboch rukach a nemusis trepat stan, my spat nebudeme
@22 Ozaj, som zabudol Obidvaja máme domy dva domy od farára, že? Neboj sa, nič mu nepoviem Ale hovor ticho nabudúce. Nebudete tam spať? Tak to ste ma sklamali
@24 ano, ale ja mam tri (hadam nebudeme prezdradzat, ze byvam vo vasom dvore v mastali . ved ja nekricim, fakt prčo sme ta sklamali? chcel si nas v spanku predat na organy? hnisavica uz ziadne nema, strasne sa zadlzil v Randale
@28 Faka, to som asi nemal prezradiť, že? Hanbím sa Dobre, už som sa dohanbil. Nie v spánku predať. To by mi bolo načo? V spánku som vás chcel len vypitvať, ale keď on nemá žiadne orgány a ty ich máš prekofeínované, tak nič...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Tých pár doláčov sa za to oplatí
dobre, poď. nemusis ani platit, hnisavica ta zbali do cestovnej tasky
@hnisavica Aj stan mám. Aj ho viem postaviť. To sa čudujete, čo? @hajzelbaba prečo mu neveríš?
neverim mu, lebo on si nevie ani topanky zasnurovat, nie este postavit stan
Naozaj vieš? Oh, finally a true man... prave si tuším docielil, že ma ako spoločnosť vymení za teba
@18 Nevieš, ako rýchlo sa to môže zmeniť A ty si zo stanov ľavý?
@20 Ešte neviem, lebo som to v živote nerobil Ale ona mi ani neverí, že to dokážem!
Ej, strašne ma potešilo, že tam stihla pribudnúť aj Slobodka, mňam