Idete niekto na prijímačky do BA na Akadémiu Policajného zboru ???
Caffko ... ľudia chcem sa opýtať či idete niekto na túto spomínanú akadémiu !!! Máte už spravené tie otázky čo ste dostali na učenie ??? Je ich strašne veľa a neviem či to stíham porobiť !!! ... Ako ste na tom Vy ???
Mnooo poslali ... kokos a práve s tým je problém ... jednak vypracovať a jednak by som sa mal aj naučiť 1000 otázok !!! ... a keby neboli aspoň niektoré tak blbo stavané !!! - a hlavne sú orientované širokospektrálne ... napr. ja o ekonomike a takýchto veciach - dane spoločnosti a pod. skoro nič neviem !!!
@Mythos ja sa tam chystam 15-teho na skusky...ty mas kedy? Znamosti nemam ziadne, mozno som az priliz naivna,ze to pojde aj bez nich... a myslim,ze si to stihas vypraovat uplne v pohode,zase tie otazky nie su az take zle... mna najviac skru tie psychtesty, ak to bude nieco typu co sa nehodi do radu a bude to nejednoznacne...ved uvidime... ale urcite sa na to treba pripravovat...
@petinka nie nie..z matiky skusky nie su... je tam dejepis, noska, politicky prehlad a informa...a psychotesty... a poslu ti otazky nieco cca cez 1500...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
mam prilis rad nasilie
a cim viac rokov mas odsluzenych tym sa ti dochodok navisuje ale tak ci onak zarabaju dost malo vzhladom na to ze maju tabulkove platy
oni ti aj poslali nejake prospekty nie? co sa treba ucit.. viem ze sa robia prijimacky z matiky...
@petinka nie nie..z matiky skusky nie su... je tam dejepis, noska, politicky prehlad a informa...a psychotesty... a poslu ti otazky nieco cca cez 1500...