Dlhý článok to je, komu sa nechce čítať nepíšte a prosím pekne nie stupidné komenty sorry za gramatiku. Takže Ahojte, som tu nový dnes som sa sem pridal. Potrebujem pomôcť vyriešiť jeden problém. Ide o chlapíka ktorý mal ženu a má decko (sú rozvedený),
@bobo85 Zožeň ešte jedného suseda. Jedno auto za neho, jedno auto pred neho. Keď nabúra, zaplatí. Keď nenabúra, tak ho dobijete a pokojne si zaparkujete autá na miesta.
Keďže poznámka skoro rovnakú situáciu tak mozem niečo ...policajti...coja viem..u tohto nášho nepomaha chodí tu furt po robote ..strašne sa mi podoba tvoj pribeh s mojim dpci ...minule si ženu nahanal s nozikom..a policajti nič...vraj kým niečo neurobi nemôžu ho zobrať do basy...ako..wtf? Asi čakajú kým ju zabije...my mame samozrejme kino ...vykrikuje furt "martaaaa pod na balkón" alebo ze jebe s policajtmi a tvári sa ako panna maria xD proste cirkus... da sa na tom zasmiat na tých perlickach..nic nezmozes
uff, nadherny priklad nepriamej psychickej sikanny ... ok, doktora (seriozne) a policia (dufam, ze snad natrafite na spravnych ludi ... dufam ... Slovensko je Slovensko)
@19 no tomu ver -.- ja som mávala asi tak pol roka v kuse každý deň pred domom dvojhodinovú diskotéku, lebo nejaký ozembuch z vedlajšieho vchodu, čo parkoval pod našim oknom KAŽDÝ POJEBANÝ DEŇ vysedával v aute, leštil ho, alebo ja neviem čo a púšťal si pri tom nejaké hip-hopové sračky. a mám ten pocit, že krásne nablískané autíčko slúži tomu jeblingtonovi jedine na to, pretože dvadsaťpäťročný chren nemá robotu, býva u mamky a tá sa, namiesto toho, aby ju synáčik odviezol, vláči s ťažkými nákupmi po MHDčkach.
@20 neprerábajú v kuse, ale fakt to môže byť aj viac ako 8 rokov. prebúrali steny - urobili nové, nové steny = nové izby = nové parkety. potom nová kúpelka, nové okná, potom prišlo nové decko, takže aj nový nábytok..
@denix Uz aj to bolo on MARTAAA a niekto alebo ja ze MARTAAAA aj na kripla mu nadávaju a hrajú sa na Martu ale oni si z neho iba srandu robia cítim sa ako by mi to vadilo najviac z ostatných
@bobo85 klince na chodnik aby nezdrhol...potom vajcia,pripadne podla rady @mcvpn ostat ho..a ked to nepomoze uz len volakde v tichej ulicke si ho pockat
A nemohol by mi daco spravit za to ked mu prepichnem gumy?? btw dnes som sa skoro zosral na kapote ma Vyritéé (asi kľúčom) že DRŽ UŽ HUBU! lol skoro som skapal
nudim sa tak ti napíšem nejaké imaginárne scenário:
č.1 odkrič "neni doma" ked nabehne ku vam, nech ho niekto iny toči jak vycina. Priprav si panvicu do ruky jak v polke telenoviel ked sa snazia zbavit zlodeja, a po otvoreni dveri ho capni po hlave daj ho vreca, nalozte do auta a zoberte na policiu, ukazte video ze vas obtazoval alebo ze urazka na cti alebo podobne blbiny nech si ho tam vezmu
č.2 uz ma nic nenapada... mas to nahovno pokial nerusi nocny klud :/
Ja tu asi skapem ...no akože na tvojom mieste by som vymyslela nejaké hlášky alebo by som mu hodila na auto nejaké to sklo,mlieko,vajcia a pod. ...alebo by som ho asi začala naháňať s palicou v ruke...mám to! ...daj si do okna šablonu chlapíka čo ukazuje fuckera ....problém vyriešený
@bobo85 ak je to po desiatej večer tak nabudúce keď príde zavolaj na políciu, povedz mestskú časť, prepoja ťa na stanicu ktorá k vám patrí, tam sa pekne predstav, povedz ulicu kde je, a v stručnosti vysvetli že vám (niekto) huláka pod oknami a ruší nočný kľud, prípadne povedz že sa to opakuje už dlhodobo pravidelne, ale viac detailov nemusíš.
ak to po desiatej večer nie je, tak to stále môžeš skúsiť, v tom prípade treba dať veľký dôraz na to aby si im jasne vysvetlil že sa to opakuje dlhodobo a pravidelne, pretože inak je šanca že tam pôjdu mizivá (aj keď im vysvetlíš že je to furt, tak je malá, ale rozhodne väčšia ako keby to znelo že "niekto nám práve huláka pod oknami a mne to vadí"). prípadne trošku zvelič, že sa bojíš, lebo znie agresívne, alebo také niečo.
hovorte si čo chcete, ale riešiť podobné konflikty svojpomocne v drvivej väčšine prípadov nič nerieši, maximálne tak to konflikt vygraduje. ak sa s ním chceš hrajkať tak rob pičoviny s vajíčkami a hovnami a panvicami čo ti tu radia, ale ak to chceš proste len vyriešiť a mať pokoj, tak odporúčam horeuvedené. Okrem toho to má pridanú hodnotu v tom že pokiaľ budú ľudia políciu používať takto (ako sa podľa mňa má, a na prípady na aké sa má, čiže zabezpečenie normálneho nerušeného života normálnym ľuďom), tak si možno aj oni časom zvyknú a naučia sa že sú na toto, a nie na mlátenie ľudí ktorých tón sa im nepáči.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
skôr buď rád, že susedia nad vami nemajú pojebané decko, čo vreští od rána do večera a že nikto z vašej bytovky neprerába už asi osem rokov byt.
heh, že 8 rokov prerába byt, však ho musí mať aj pozlátený ......filip
ČO TI JEBEEEEEEEEEEEE
@20 neprerábajú v kuse, ale fakt to môže byť aj viac ako 8 rokov. prebúrali steny - urobili nové, nové steny = nové izby = nové parkety. potom nová kúpelka, nové okná, potom prišlo nové decko, takže aj nový nábytok..
č.1 odkrič "neni doma" ked nabehne ku vam, nech ho niekto iny toči jak vycina. Priprav si panvicu do ruky jak v polke telenoviel ked sa snazia zbavit zlodeja, a po otvoreni dveri ho capni po hlave daj ho vreca, nalozte do auta a zoberte na policiu, ukazte video ze vas obtazoval alebo ze urazka na cti alebo podobne blbiny nech si ho tam vezmu
č.2 uz ma nic nenapada... mas to nahovno pokial nerusi nocny klud :/
ak to po desiatej večer nie je, tak to stále môžeš skúsiť, v tom prípade treba dať veľký dôraz na to aby si im jasne vysvetlil že sa to opakuje dlhodobo a pravidelne, pretože inak je šanca že tam pôjdu mizivá (aj keď im vysvetlíš že je to furt, tak je malá, ale rozhodne väčšia ako keby to znelo že "niekto nám práve huláka pod oknami a mne to vadí"). prípadne trošku zvelič, že sa bojíš, lebo znie agresívne, alebo také niečo.
hovorte si čo chcete, ale riešiť podobné konflikty svojpomocne v drvivej väčšine prípadov nič nerieši, maximálne tak to konflikt vygraduje. ak sa s ním chceš hrajkať tak rob pičoviny s vajíčkami a hovnami a panvicami čo ti tu radia, ale ak to chceš proste len vyriešiť a mať pokoj, tak odporúčam horeuvedené. Okrem toho to má pridanú hodnotu v tom že pokiaľ budú ľudia políciu používať takto (ako sa podľa mňa má, a na prípady na aké sa má, čiže zabezpečenie normálneho nerušeného života normálnym ľuďom), tak si možno aj oni časom zvyknú a naučia sa že sú na toto, a nie na mlátenie ľudí ktorých tón sa im nepáči.