Keď tu sa mi zrazu rozblikala rp-čka. Otvorila som ju a na moje prekvapenie sa mi tam zjavila fotka nejakého chalana, ktorého som v živote nevidela a napísal mi:
profil nemusel byt pravdivo napisany koli zachovaniu anonimity moznosti je vela ale v principe by ta taka banalita rozhadzat nemala to musis ty vediet ci by to tvoj chalan urobil alebo nie
nechapem,preco sa takym niecim zapodievas...na pokeci najdes vseliakych ludi od pedakov cez gayov....ku newiem comu ..ja som si zvykla uz na cokolvek, na RP rozneho typu..proste, nereagujem..na ne... moja netrap sa...nebudeS verit nejakemu trapkovi,co ho nepoznas
pokec je dosť ubohy, davaj si pozor....ja som zavrhla všetko okrem ZATIAĽ...birdzu, na moj učet sa zabavali uchylaci, ked som na to dosla, dala som cez admina vymazat falosne niky, ale teraz uz na to kaslem
pane boze, ved tam ti píše každý hocijaké kraviny, a naco vôbec na pokec chodíš, ja tam strašne nepohodlne no teraz to trosku upravili, raz do mesiaca si tam pozriem maily, toto tu je lepsie a neotravuju ta tu rôzny ludia
ano Gracee, napriek tomu ma vela priaznivcov ten uchzlny portal....keby bola dovolena antireklama, thak ju cvaknem vpohode....kazi ludi, ako bo..m, to iste, ako stale tvrdim, som liberal, ale same erotofoto a podobne, nik to poriadne nekontroluje....niet divu, ze je tolko frigidnych mladych ...sak im nie je nic prekvapenim
17. ano tam to nikdo nekontroluje a tu hned ked niekto zalozi nejake sproste forum tak ho zmazu, sem tam sa aj tu objavi nejaky debil napriklad jhony ci aky to ma nik, mi napisal nejaku sprostu ts a ked som si pozerala koho ma v priateloch tak tam boli same dievcata od 12 do 15 rokov fuuuuuuuj by ho mali vyhodit
ak si nevies rady, spytaj sa niekoho blizkeho, je to lahko odhalitelne, kto ti pise, ci je vadny alebo nie,mozno by sa dalo pomoct aj adminom, keby ze ta niekto evidentne obtazuje.....ja som si to uzila, kym som sa zbavila debilkov uchylkov,,,,,nic mile najst sa na skle s fotkou a ponukou zjavne nemoralnou....kamarati ma upozornili a nebolo mi do smiechu.....aj na POKECOVI som mala problem...dokonca aj ked som vyslovene zakazala uverejnit na fotoportali svoje foto, kde som mala trosku veselsiu naladu a neprofesionalne ma fotograf zverejnil, pomohol vazne admin a zmazal ma.....netreba sa dat....ale na rp typu atd...vieme ake najlepsie nereagovat....to prestane bavit takmer kazdeho uchyldebilka
ser na nehooo!!vies co je na pokeci inteligentov? to si aj ja,aj ty,mozeme vystrelit z niekoho a nemusis toho cloveka vobec poznat ani vidiet....asi si chcel chlapec len zlepsit naladu na ucet niekoho ineho...
uaaaa.. jebe mi z teba.. bodaj by ťa niekto totálne preprieskal za čiru jebnutosť. neludsku , priam až.. ehm.. ja neviem... čo je mega hlupe??? jasné! Meňavkovsku obmedzenosť!! Ja sa modlievam k bohu aby si bola len fake. Ja stále verím, že nemože existovať 12 ročné soplä ,čo chlastá, robí sso svojím frajerom "všeličo iné" a je pre nu banalita ked ju celé klzisko chytá za zadok a "a tak..."
Mixelle - ale musis uznat, ze ma fantaziu a talent na pisanie, mozno z nej bude celkom uspesna autorka, pockame si na nejakeho Marry Plottera, ktory bude pisat na azete babam zvrhlicke RP, chytat ich na klzisku za rit a s kazdou robit vselico ine
Ale nie, nechcem sa autorke posmievat, ale imho zije v trosku inej realite, ale ved kazdy mame pravo na svoj svet, len to s nim netreba prehanat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ja zomieram,ze zaluby-utek z domu...
a hadka s tvojim,to je podla mna nahoda
Ale nie, nechcem sa autorke posmievat, ale imho zije v trosku inej realite, ale ved kazdy mame pravo na svoj svet, len to s nim netreba prehanat